(video) Lupita Nyong’o a devenit noua față Lancôme

lupita-ok
Foto:PC: elle.ro

Pentru rolul din “12 years a slave” a câștigat un premiu Oscar, ne-a impresionat cu ținutele pe care le-a purtat pe covorul roșu și ne surprinde cu o nouă veste, foarte importantă – Lupita Nyong’o este noua ambasadoare Lancome.

PC: mysteries-vogue.blogspot.com
PC: mysteries-vogue.blogspot.com

“Sunt foarte onorată să mă alătur Casei Lancôme, un brand cu o istorie prestigioasă și pe care l-am iubit întotdeauna”, spune Lupita.

Actrița a mai apărut în campania Miu Miu pentru sezonul primavară/vară 2014 împreuna cu Elle Fanning, Elizabeth Olsen și Bella Heathcote însă contractul cu Lancôme este primul pas în industria de frumusețe. Campania, realizată de Mert Alas și Marcus Piggott, va fi lansată în luna septembrie, scrie elle.ro.

Lupita este născută în Mexico City. Părinții i-au ales numele conform unei traditii kenyene și anume că trebuie să-ți numesti copilul după un eveniment al zilei. De aici si numele mexican „Lupita”, care reprezinta prescurtarea de la „Guadalupe”. Actrița a locuit doar până la vârsta de un an în Mexico City, unde părinții ei se aflau în exil politic. Familia Nyong’o s-a întors în Kenya, unde Lupita și-a petrecut o mare parte din copilărie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *