6 glume ingenioase pentru ziua de 1 aprilie

first-april-fool-graphic
Foto:PC: imagesbuddy.com

Dacă nu ai avut prea mult timp să te pregătești de 1 aprilie, dar nici nu vrei să organizezi ceva care să solicite eforturi exagerate, iată șase glume pentru ziua de azi, făcute în câteva minute.

Apropo, ziua de 1 aprilie își are originile în Franța, atunci când populația nu mai folosea calendarul gregorian și anul nou îl sărbătorea pe 1 ianuarie, și nu 1 aprilie cum se obișnuia. Cei care continuau însă să o facă erau luați peste picior.

#1 Ecran spart

PC: howardforums.com
PC: howardforums.com

Nu este prea complicat doar dacă ai acces ușor la telefonul celui de alături și acesta nu are vreo parolă complicată. Schimbă imaginea generală cu una care să arate un ecran spart sau schimbă-i limba tradițională în chineză sau arabă.

#2 La mulți ani!

Acum nu mai este o problemă să ții minte toate zilele de naștere, deoarece în ajutor îți vine Facebook. Doar dacă îți schimbi setările cu data de 1 aprilie și lași toată lumea să-ți invadeze peretele cu mesaje drăguțe și poze cu pisoiași, în special dacă îți sărbătorești ziua undeva în lunile martie și aprilie.

#3 Ajutor! Calculatorul meu s-a blocat!

PC: pczona.eu
PC: pczona.eu

Glumă bună în special pentru colegii din oficiu sau cei de la școală. Fă o poză cu imaginea desktop-ului obișnuit, după care seteaz-o ca cea de background și așteptă să vezi cum colegii se învârtesc în jurul computerului și încearcă să găsească problema.

#4 Laptele meu are o culoare ciudată?!

PC: sheknows.com
PC: sheknows.com

Dacă reușești și ai acces la mâncarea celor apropiați atunci ai putea să adaugi în ea coloranți alimentari și să vezi cum laptele sau orice altceva își schimbă imediat culoarea.

#5 0 de bani aduc noroc

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

O glumă care niciodată nu trece neobservată. Pune clei pe bănuți și prinde-i de podea și vezi cum se chinuie unii să-i ridice de jos.

#6 Iar am întârziat!

PC: getrealmama.blogspot.com
PC: getrealmama.blogspot.com

Schimbă ora la ceasurile din casă, oficiu, clasă, etc. Doar ca să nu se supere nimeni, unii din noi se iau prea în serios, fă schimbările cu 10 minute înainte, așa ca toată lumea să aibă suficient timp să ajungă unde trebuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *