(video) Vara aceasta am putea avea parte de un Soci 2.0

maxresdefault
Foto:PC: YouTube

Chiar dacă proporțiile par să fie diferite și respectul pentru drepturile omului mult mai dezvoltat, cel puțin brazilienii nu au manifestat un comportament limitat și agresiv față de reprezentanții comunității LGBT, aceștia se confruntă cu aceeași probleme, în pragul celui de-a 20-lea Campionat Mondial de Fotbal, ca și orașul Soci.

Obosiți de spitale aglomerate, lipsa securității și lucrări de reparație, care nu se termină niciodată, cu un trafic ca în iad, un grup de prieteni din orașul Porto Alegre, Brazilia, au ieșit la un protest în stradă, iar în loc de postere și strigăte, au dansat!

Drept muzică de background, aceștia au folosit piesa producătorului Pharrell Williams, ”Happy.” Ei vor să atragă atenția comunității internaționale, la ce se întâmplă în țara lor, gazda Campionatului Mondial de Fotbal din acest an, care va începe pe data de 12 iunie și va dura până pe 13 iulie, curent. Contractele de leasing sunt neterminate și nu arată nici pe departe a fi gata să livreze lucrările în timp. Inspirația celor din Porto Alegre a fost videoclipul și parodia ”UnHappy We are Curitiba.”

Iată cum au comentat autorii videoului apariția acestui protest: “Inițiativa nu este legată de alte evenimente de protest din oraș, și da, a venit din oboseala indiferenței celor din jur și lipsa dorinței de a face ceva. Iubim mult orașul în care trăim, dar este necesar să atragem atenția la lucrurile care trebuiesc îmbunătățite în Porto Alegre.”

Sursa: brasilpost

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *