Un nou Partid Comunist ar putea fi înregistrat în Moldova

big-pcrm-solicita-curtii-constitutionale-anularea-legii-care-condamna-secerea-si-ciocanul
Foto:PC: trm.md

În Moldova ar putea apărea un nou partid comunist. Cererea de înregistrare a Partidului Reformator Comunist a fost depusă la Ministerul Justiției la mijlocul lunii martie.

Partidului Comunist cunoaște despre crearea acestui partid și consideră că în spatele acestui partid se află un partid de la Guvernare, care crede că astfel va putea fura voturi de la adevărații comuniști. Potrivit sursei este vorba de Partidul Democrat, informează Kommersant.

Cererea de înregistrare a Partidului Reformator Comunist a fost depusă la Ministerul Justiției la mijlocul lunii martie și a fost depusă de către două persoane, unul din ei fiind fost membru PCRM. Numele noului partid nu este în contradicție cu legea și poate fi folosit pentru înregistrarea formațiunii politice. Simbolica noului partid nu este încă cunoscută.

Vladimir Voronin, a spus că menirea noului partid este de a atrage o parte de electorat de la PCRM. În același timp, comunistul a recunoscut că PCRM nu este în stare să oprească procesul de înregistrare a partidului, chiar dacă aceasta va folosi denumire și simbolică asemănătoare celei PCRM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *