Darth Vader și-a propus candidatura pentru președinția Ucrainei

apicturepicture2421_56661
Foto:Datrh Vader și reprezentanții legii, PC: ipu.com.ua

Darth Vader este unul din liderii Partidului Internetului din Ucraina și cum s-a anunțat pe pagina oficială a partidului, el și-a înaintat candidatura pentru președinția Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat oficial ieri la congresul partidului. “În rezultatul alegerilor preliminare, tovarăşul Vader a repurtat o victorie sigură şi va candida la funcţia de preşedinte al Ucrainei din partea partidului nostru”, spune liderul formaţiunii, Dmitri Golubov pe pagina lor oficială.

La rândul său, viitorul candidat a declarat că este gata să-şi asume responsabilitatea pentru soarta statului. “Doar eu pot reîntoarce fosta glorie și transforma Ucraina în Imperiu întorcând teritoriile pierdute şi mândria de ţară“, a declarat Vader.

Alegerile prezidenţiale în Ucraina au fost stabilite să aibă loc la 25 mai curent.

Darth Vader a devenit cunoscut în Ucraina după ce s-a declarat primar al Odesei, a asaltat cu un detaşament de clone ministerul Justiţiei de la Kiev, s-a luptat cu parcările ilegale şi a distribuit kievenilor sare şi chibrituri în ajunul “sfârşitului lumii”. Anterior, mâna dreaptă a Imperatorului Palpatin i-a propus fostului primar al oraşului Odesa să devină guvernator al planetei Tatuin.

Darth Vader luptă cu drogurile:

Darth Vader ia cu asalt ministerul Justiţiei de la Kiev

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *