Top știri din 24 martie

Main1
Foto:Elevii care ne-au împărtășit cu ce li se asociază ziua de luni

Iată că am trecut cu bine de ziua de luni. Poeți desculți, femei frumoase, avion găsit, roboți programați, iată ce găsești în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 24 martie 2014.

#1. Cum se confruntă elevii cu ziua de luni?

Se zvonește că luni este cea mai puțin așteaptă zi din săptămână. Angajații de obicei oftează duminecele seara, dar ce fac elevii ? Elevii ne-au împărtășit cu ce li se asociază ziua de luni, cum o ”supraviețuiesc” și ce atitudine au față de ea în voxul #diez.

#2. Top 10 cele mai sexy femei ale Moldovei

Ieri, 23 martie, a avut loc unul din cele mai ”sexy” evenimente ale primăverii. VIP Magazin crează anual un top al celor mai seducătoare femei mondene, iar anul acesta sunt la a 5-a ediție.

#3. Seara Poeților la o cafea

#diez a asistat la o seară a Poeților Desculți. Poezii, poeți și mulți autori tineri, iată de ce a avut parte echipa #diez.

#4. Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines a fost localizat

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nu există supravieţuitori, anunţă autorităţile, citate de CNN.

#5. 5 obiceiuri matinale care ne sabotează ziua

Dacă vreodată te-ai trezit pe partea patului mai puțin preferată, sau ți-ai pierdut dimineața stând în trafic, atunci știi bine că anume dimineața dă tonul întregii zile.

#6. În Moldova a fost lansat primul terminal de livrare a coletelor

În premieră, la Chișinău, a fost lansat mini terminalul de livrare inovativ TELEPOST, un automat poștal care nu necesită întâlnirea dintre poștaș și destinatar pentru realizarea unei livrări. Inovația vine să rezolve problemele de livrare ale produselor procurate online, cu evitarea rândurilor interminabile de la poștă și oferirea unei soluții de livrare mai ieftine pentru magazinele electronice.

#7. Vrei să asamblezi și să programezi roboți? Vino la Roboclub!

La data de 25 martie, la 10:00, va avea loc lansarea proiectului pilot ROBOCLUB, implementat de proiectul USAID CEED II, Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC), ONG ”Robootika” din Estonia și Centrul Republican pentru Copii şi Tineret ”Artico” sub patronajul Ministerului Educaţiei.

#8. Vogue îți prezintă apartamentul lui SJP din New York

Revista glossy Vogue îți prezintă într-un video de cinci minute și jumătate apartamentul lui Sarah Jessica Parker (SJP) din New York, în timp ce aceasta răspunde la 73 de întrebări.

#9. RockIT 27 martie: Cum este văzută Revoluţia New Media în Moldova?

Cel de-al doilea eveniment Rockit vizează un nou subiect global: Revoluţia New Media. De ce a apărut New Media şi cum a revoluţionat aceasta domeniile de comunicare. Agenda va cuprinde 3 prezentări despre cum funcţionează astăzi New Media, noile modalităţi de oferire a informaţiei şi New Media ca afacere.

#10. Beyonce apare în noua publicitate a mașinilor Toyota

În ultimul timp toată publicitatea mașinilor are aceleași elemente de inspirație: dubstep, detalii lucioase, femei sexy pe planul doi, dar nu și de data aceasta, dar nu și când se filmează Beyonce pentru Toyota.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *