(video) Trupa Paralela 47 a lansat videoclipul piesei „Fragmente”

Paralela 47
Foto:PC: Captură video

Cel de-al treilea videoclip al formației Paralela 47 a fost lansat sâmbătă seara, 22 martie, într-un local din Chișinău alături de prieteni dar și de cei mai fideli fani ai trupei.

Videoclipul a fost filmat doar cu ajutorul unui telefon mobil, o sursă de lumină simplă și un proiector.

„Am mers pe ideea lui Serge Zănoagă, producătorul video clipului, de a folosi lucruri obișnuite, convenționale, de a filma cu ajutorul unui iPhone, pentru a pune în valoare fragmentele simple ale oricărei relații”, ne-a declarat solistul trupei Paralela 47, Alecu Mătrăgună.

 

Chitaristul formației Paralela 47 - Denisoff Serghey.PC: Facebook/Alecu Matraguna
Chitaristul formației Paralela 47 – Denisoff Serghey PC: Facebook/Alecu Matragună

„E dinamic, colorat, pozitiv şi cuprinde multe planuri, multe secvențe, multe scene. Regizorul clipului, Evgheni Dudceak, a ales mai multe locații din Chișinău pentru filmare – Artico, Centrul Vechi, Dendrarium. Pentru acțiunea de bază am ales clubul Tipografia 5. Operatorul proiectului, Gabi Scoarță, a muncit din greu şi din plăcere pentru a surprinde toate detaliile. Nata Gârbu, a avut grijă să nu ne scape nimic din decor”, a mai adăugat Alecu.

 

PC: Facebook/Alecu Matraguna
PC: Facebook/Alecu Matragună

Rolul iubitei protagonistului video clipului a fost jucat chiar de iubita lui Alecu, Cornelia Corlatean. „S-a descurcat de minune și a colorat cum a știut mai bine toate fragmentele piesei”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *