Ce îl face fericit pe Vladimir Voronin

{c5b7fb7c-33ca-48f8-a774-d7dacfcb2cdf}
Foto:PC: consilium.europa.eu

Întrebat de presă ce îl face fericit în contextul zilei fericirii, Vladimir Voronin, președintele Partidului Comunist din Moldova a împărtășit că a fost recent la ziua de naștere a nepoatei sale, care îl face fericit.

Președintele PCRM a mărturisit că este greu să fii fericit fiind cetățean a Moldovei, și familia este lucrul cel mai de seamă care îl poate face fericit.

Un alt motiv de fericire pentru Vladimir Voronin este faptul că a devenit străbunel, strănepotul lui a primit numele Vladimir. Referindu-se la activitatea sa de parlamentar și în activitatea politică el a spus că nu are satisfacție sau fericire mare.

Vladimir Voronin a fost președintele Republicii Moldova, timp de 8 ani (din 4 aprilie 2001 până în 11 septembrie 2009). Vladimir Voronin este căsătorit și are doi copii. Soția sa, Taisia Mihailovna, care este de origine ucraineană, este casnică. Fiul, Oleg, este președintele băncii „FinComBanc’’. Fiica, Valentina, este medic terapeut și lucrează la Spitalul Republican din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *