Top știri din weekend: 15-16 martie

b
Foto:Mesaje drăguțe din partea #diez

În acest weekend am aflat cine va reprezenta Moldova la Eurovision, cine e cel mai chipeș student la UTM, ce vrea populația Crimeii și ce fac studenții în timpul liber. Detalii în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 15-16 martie 2014.

#1. Cristina Scarlat – Marele câștigător Eurovision Moldova 2014

Finala selecției naționale Eurovision Moldova 2014 a desemnat câștigătorul selecției naționale, cel care va reprezenta Moldova pe scena Eurovision de la Copenhaga.

#2. Vezi cum Beyonce dansează pe melodia lui Ionel Istrati

Parodiile la piesa lui Ionel Istrati “Eu numai, numai” continuă să apară , da data aceasta ia o anvergură mondială.

#3. A fost desemnat cel mai chipeș student de la Universitatea Tehnică

Pe 6 martie a avut loc un concurs care a desemnat cel mai chipeș și isteț dintre studenții UTM. „Mister UTM – 2014” a fost organizat de Consiliului Național al Organizațiilor Studențești din Moldova.

#4. 55% din studenții moldoveni merg o dată la 2-3 zile în cluburi și discoteci

Un studiu realizat de Asociația Națională de Marketing ne arată după ce criterii studenții moldoveni și-au ales facultatea pe care o urmează, dar și cum aceștia își petrec timpul în afara orelor de studii.

#5. Zodiile îți spun ce partener să alegi pentru o viață

Trăsăturile specifice fiecărei zodii şi ascendentul ne determina să dezvoltăm relaţii amoroase cu persoane născute sub anumite semne zodiacale compatibile cu noi.

#6. Crinu Topalo: “Moldova are nevoie specialiști cu o viziune nouă asupra lucrurilor”

Fond de burse pentru studenți, workshop-uri și seminarii, consiliere educațională gratuită dar, și, informații prețioase de la reprezentanții universităților din Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Danemarca, Belgia, precum și din România și Republica Moldova, vă așteaptă la Târgul Internațional de Universități MIEF, ce va avea loc pe 21 și 22 martie la Hotelul “Leogrand”.

#7. Eurovision 2014: Rusia merge cu gemenele Tolmachevy

Câștigătoarele Eurovision Junior 2006, revin în competiția care le-a consacrat, reprezentând astfel Rusia la Copenhaga pentru Eurovision 2014.

#8. 77% din populația Crimeii vrea alipirea la Rusia

Locuitorii din peninsula ucraineană Crimeea au început astăzi să voteze în legătură cu alipirea la Rusia, într-un scrutin denunțat de întreaga lume, dar susținut de Moscova, și în care peste trei sferturi din populația locală cu drept de vot sunt așteptate să voteze pentru alipirea regiunii la Federația Rusă.

#9. Ziua de luni începe cu greva generală a șoferilor de microbuze

Dana Guzun, un utilizator de Facebook a publicat azi o fotografie din microbuzul 125 în care se anunța, că luni, 17 martie 2014, șoferii de microbuz vor face grevă generală.

#10. [Primăvara] #2 Lasă mesaje drăguțe în locuri publice

Cu cât soarele strălucește mai tare, cu atât crește în noi dorința și energia să îndeplinim lucruri din lista celor ”15 lucruri pe care să le faci în această primăvară.” Am ajuns la punctul 2, care pentru noi a fost cam provocator, dar credem că va fi o lecție bună și pentru voi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *