Zodiile îți spun ce partener să alegi pentru o viață

8b8240dbc8f836b9d5597428ffbb759d
Foto:Sagetator PC: pinupcartoongirls.com

Trăsăturile specifice fiecărei zodii şi ascendentul ne determină să dezvoltăm relaţii amoroase cu persoane născute sub anumite semne zodiacale compatibile cu noi.

Indiferent cât de mult preţ punem de influenţa astrelor, toţi am constatat că ne înţelegem mai bine cu persoane din anumite zodii decât cu oameni din născuţi sub alte semne zodiacale. Mai mult, unele persoane dezvoltă “tipare” în ceea ce priveşte relaţiile, tinzând chiar fără să-şi dea seama să se cupleze cu oameni din anumite zodii cu care se înţeleg mai bine.

Astfel, compatibilitatea dintre zodii nu mai este un subiect nou pentru nimeni, relatează lyla.ro. Iată ce fel de partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie:

 

Zodiac-Pin-Up-Girls-pin-up-girls-32372983-640-480

Berbec
Plin de pasiune, cu foarte multe de oferit, berbecului îi place adrenalina, îi plac esacapedele, adoră să trăiască şi să iubească. Are nevoie de un partener puternic, devotat, independent, care să îi accepte toate nebuniile.

Taur
Chiar dacă este cea mai senzuală zodie, taurul este şi un familist înrăit, un partener de nădejde, este vădit interesat de viaţă de cuplu, de familie şi o demonstrează ori de câte ori are ocazia. Are nevoie de un partener sensibil, iubitor, un partener care să ştie să ofere în schimb tot ce primeşte.

Gemeni
Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot fi acuzate de lipsă de empatie din cauza răcelii cu care îşi tratează uneori partenerul. Au personalităţi oscilante şi trece destul de repede de la o stare la alta. Din acest motiv, gemenii au nevoie de parteneri puternici din punct de vedere psihic, dar şi toleranţi şi iertători, care să le poată suporta toate capriciile.

 

al-buell-vintage-pin-up-girls-9

Rac
Foarte precaut pe toate planurile – fie financiare, fie familiale, racii au nevoie de siguranţă în tot ceea ce fac pentru a obţine sentimentul de comoditate şi securitate în orice moment. Au nevoie de în partener independent, sigur pe el, un partener hotărât care să-i mâne spre viitor, atât pe plan personal, cât şi amoros.

Leu
Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt cunoscute pentru loialitatea de care dau dovadă în relaţiile familiale, profesionale, dar şi faţă de partenerul de viaţă ales. Totuşi, leul este şi el plin de defecte, însă nu distructive. Filosofia lui de viaţă este distracţia, iar dacă ai răbdare cu el, eşti şi tu cel care a câştigat, pentru că ţi-ai găsit un partener de nădejde. Totul ţine de nivelul de toleranţă al partenerului leului pentru succesul relaţiei de cuplu.

Fecioară
Mereu în goană după perfecţiune, fie că este vorba de familie sau de viaţa profesională, fecioara nu prea pare că face diferenţa dintre cele două. Fecioara are nevoie de un partener înţelegător, care să-i deschidă ochii asupra faptului că viaţa de familie şi cea profesională sunt două lucruri diferite, care nu trebuie amestecate.

 

Leu

Balanţă
Echilibrul specific balanţei este cea mai de preţ trăsătură a persoanelor născute în această zodie. Chiar dacă se angajează ocazional în relaţii cu persoane haotice, acestea nu au multe şanse de supravieţuire căci, inevitabil, perturbă echilibrul balanţei. Din acest motiv, cei născuţi sub acest semn zodiacal au nevoie de parteneri la fel de echilibraţi ca ei.

Scorpion
Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal sunt, de regulă, dificili. Tocmai de aceea au nevoie de o persoană gata să îi suporte temperamentul dificil. Un partener puternic, hotărât, echilibrat este ceea ce are nevoie un scorpion.

Săgetător
Atitudinea pozitivă a Săgetătorului faţă de viaţă îi face pe ceilalţi să îl îndrăgească şi să îşi dorească să îl aibă în preajmă. Este o persoană foarte iubitoare şi se ataşează foarte repede de partenerul său. Are nevoie de o persoană care să îi fie alături în orice moment, o persoană dependentă de afecţiune, tocmai pentru că el are foarte multe lucruri de oferit.

 

elvgren$aiming-high

Capricorn
Încă din copilărie, capricornul are o viziune destul de clară despre cum va fi viaţa sa de familie, câţi copii îşi doreşte să aibă şi cum va fi casa în care va locui împreună cu familia sa. Are nevoie de un partener care să fie pregătit emoţional şi psihic pentru entuziasmul capricornului, dar care să aibă şi o mare capacitate de adaptare la planurile capricornului, căruia nu-i place să se abată de la ele.

Vărsător
Partenerul ideal pentru vărsător este acela care nu-l îngrăgeşte. Vărsătorul are un simţ al responsabilităţii suficient de mare încât să ştie ce trebuie făcut în relaţie, dar detestă să i se dea ordine, să fie îngrădit în vreun fel. Astfel că are nevoie de un partener care să-i respecte libertatea. Odată ce dă de o astfel de persoană, vărsătorul îşi va dezvălui capacitatea de iubire şi spiritul familist pe care îl are, dar pe care şi le înfrânează în majoritatea relaţiilor.

Peşti
Cea mai sensibilă zodie, peştii se ataşează foarte mult de o persoană, dar adoră şi escapadele amoroase. Peştii se dăruiesc, dar sunt şi alunecoşi. Are foarte mult de pierdut din cauza acestei hibe de caracter şi are nevoie de un partener intuitiv şi deschis la minte, care să-i citească nevoile înainte ca peştele să dea fugă să caute satisfacerea lor în alte paturi.

 

pageee

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *