(video) J.Lo s-a pus pe treabă! Două videouri fierbinți pentru îceputul lunii

collagejlo
Foto:Colaj #diez

În vârstă de 45 de ani J.Lo este gata să mai lupte pentru primele poziții billboard. În martie aceasta se pregătește să scoată al 10-lea album. În această lună au apărut deja două videouri în care interpreta demonstrează tot ce a învățat din anii buni în industria muzicală.

Să le luăm pe rând! #1 ”Adrenalina” este o colaborare cu Wisin, vedeta Raggaeton și veteranul Ricky Martin. Featuringul este unul plin de energie, foarte trendy, iar cei doi colegi de scenă, J.Lo și Ricky apar în scene foarte aprinse.

Dar videoclipul care este în gura tuturor este cel cu numărul #2 ”I Luh Ya PaPi”. De data aceasta J.Lo a luat toate stereotipurile pe care le vedem deobicei în videourile muzicale, unde femeile dansează pe jumătate goale, sunt scăldate în șampanie, mai pe scurt devin accesorii frumoase din anturaj, ceea ce, cred producătorii muzicali, sporește masculinitatea interpreților. Jezebel scrie că J.Lo a făcut ce nu a reușit Lily Allen cu videoul la piesa ”Hard Out Here,” care nu a făcut decât să accentueze dansatoarele de culoare pe postură de normă supra-sexualizată a industriei muzicale. Vizionare plăcută și ne spui în comentarii care din ele ți-a plăcut cel mai mult.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *