(foto) Ultimele tendințe din manichiură pentru vara 2014

1
Foto:Ultimele tendințe din manichiură pentru vara 2014 PC: vev.ru

Manichiura ia forma unei noi arte. Este un argument al pasiunii pentru frumusețe și estetică și se reflectă în propunerile designerilor pentru sezonul de primăvară vară a anului curent.

Sezonul cald oferă un întreg caleidoscop al formelor îndrăznețe, experimentale: geometria, arta abstractă, stilizări ale tendințelor half-moon, aplicații glamuroase și irizații metalizate.

Se poartă unghiile vopsite în două nuanţe de ojă, manichiura French colorată sau inversată, accentele metalice, un strop de sclipici pe vârf de unghie și culori aplicate pe diagonală.
Iată ultimele tendințe în materie de manichiură:

#1. Efectul metalizat
Chiar dacă accentele metalice se regăsesc în multe din nuanţele de ojă în această vară, auriul, mai mult decât orice altă culoare metalică, reprezintă un trend de sine stătător. Auriul, preţios, sofisticat şi extravagant, acoperă în totalitate unghiile.

Unghii metalice PC: colaj #diez
Unghii metalice PC: colaj #diez

#2. Negrul sofisticat
Revelaţia acestui sezon este adusă de oja neagră care, spre surprinderea noastră, încetează să mai fie doar nuanţa preferată a anotimpurilor reci. Negrul, deseori cu reflexe de violet sau purpuriu, dramatic şi impresionat, contrastează cu look-ul natural care se cere abordat vara.

Vara aceasta se poarta negrul PC: colaj #diez
Vara aceasta se poarta negrul PC: colaj #diez

#3. Accente metalice
Accentele metalice acoperă unghiile integral sau parţial. În prezentările de modă ale designerului Monika Chiang, strălucirile metalice sunt vizibile sub formă de dungi verticale, dispuse pe centrul unghiei. În alte prezentări, accentele metalice au poposit chiar pe vârful unghiilor.

Unghii metalizate PC: colaj #diez
Unghii metalizate PC: colaj #diez

#4. French dramatic
Manichiura French, însă de data aceasta făcând apel la oja roşie pentru vârful unghiilor şi nu la cea albă precum ne-am obişnuit, se numără şi ea printre tendinţe. În tendinţe se află de fapt Manichiura Bloody care s-a făcut sesizată în showul designerului Prabal Gurung. Reminiscenţa a trendului “vampir” din anii trecuţi, mai mult decât a fi pictate cu ojă, unghiile par a fi pictate dramatic cu sânge.

French dramatic PC: styleblazer.com
French dramatic PC: styleblazer.com
Oja  în nuanță închisă PC: colaj #diez
Oja în nuanță închisă PC: colaj #diez

#5. Manichiura în 2 tonuri
În vogă în această vară sunt şi unghiile în două nuanţe de ojă, fie după modelul manichiurii French, fie în stilul half-moon, fie sub formă de deschizătura verticală sau în V, fie chiar pe diagonală precum în prezentarea Lauren Moffatt sau Roland Mouret.

Manichiura în 2 tonuri PC: colaj #diez
Manichiura în 2 tonuri PC: colaj #diez

#6. Oja în nuanţe nude
Cei care se feresc de culorile puternice, de accentele dramatice ale negrului sofisticat sau de unghiile pictate în două tonuri, unghiile în nuanţe nude sunt alegerea minimalistă potrivită. Pe lângă multă culoare, vara 2014 înseamnă şi mult nude.

Oja în nuanțe nude  PC: colaj #diez
Oja în nuanțe nude PC: colaj #diez

#7. Unghii colorate puternic
Nu există vară fără stropi de culoare, iar vara 2014 nu face nici ea excepţie. Ojele în culori vii, puternice şi vibrante, sunt binevenite să acopere unghiile pe timp de vară. Roşu intens, portocaliu intens, verde intens, albastru intens, galben intens… aceste nuanţe se potrivesc de minune cu ţinutele colorate ale verii.

Desenele pe unghii sunt foarte actuale PC: styleblazer.com
Desenele pe unghii sunt foarte actuale PC: styleblazer.com
Picteaza-ti unghiile creativ PC: colaj #diez
Pictează-ți unghiile creativ PC: colaj #diez

#8. Geometrizarea unghiilor
Elementele geometrice sunt foarte actuale și pe manichiura verii 2014 şi mulţi designeri au apelat la ele în prezentările de modă.

Figuri geometrice PC: colaj #diez
Figuri geometrice PC: colaj #diez

#9. Aplicații creative
Fie că sunt în nuanțe metalizate și foarte glamuroase fie foarte neobișnuite, aplicațiile, sunt ceea ce trebuie să încerci în această vară.

Aplicații pentru unghii PC: colaj #diez
Aplicații pentru unghii PC: colaj #diez

#10. Galbenul
Galbenul devine un trend important în această vară dar și în toamna – iarna anului 2015.

Pensulații de galben pe ojă metalizată PC: vev.ru
Pensulații de galben pe ojă metalizată PC: vev.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *