(video) Studentele din Chișinău ademenite cu mii de lei pentru a face videochat

VIDEOCHAT
Foto:PC: bzi.ro

Ofertă de muncă mai puţin obişnuită pentru studentele de la Universitatea de Stat. Acestea au fost invitate să se angajeze la video chat.

Potrivit Publika.md, pliantele cu astfel de anunțuri au fost împărțite în curtea instituției, în timp ce în interior se desfășura un târg de locuri de muncă.

Carolina este studentă la USM şi a rămas uimită când a primit o carte de vizită cu oferta de angajare la video chat: “Am aruncat-o. Mi-a părut rău că nu m-am întors înapoi să-i spun ceva persoanei care mi-a dat-o, pentru că e ceva inadmisibil. Eram cu mai multe fete când am ieşit, băiatul de grăbea să reuşească să ne le împartă la tuturor”.

Oferta neobişnuită de muncă i-a amuzat pe studenţi: “Colegele de grupă umblau cu cărţile de vizită şi s-au amuzat, s-au distrat. Una şi-a pus-o în portmoneu”. “Pe jos era, am atras atenţia şi am citit că era scris video chat. Ieri am văzut, ieri prima dată”.

Organizatorii târgului locurilor de muncă şi administrația USM au refuzat să comenteze cazul.

Cărţi de vizite prin care fetele sunt îndemnate să se angajeze la video chat au fost împărţite, zilele trecute, şi la Academia de Studii Economice, şi la ULIM. Angajatorii le promit tinerelor un salariu lunar de 2 000 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *