A fost semnat Acordul de creare a Coaliției Pro-Europene la nivel raional.

Screenshot_3
Foto:Marian Lupu. Vlad Filat, Ion Hadîrcă, PC: screenshot privesc.eu

Acordul a fost semnat astăzi de conducătorii Alianței de Guvernare în cadrul unei conferințe de presă.

”Astăzi semnăm acordul pentru consolidarea forțelor pro-europene, și constituirea coalițiilor la nivel de raioane. E absolut firesc, trebuie să scoatem boicotu care îl întâlnim în ultimul timp, Am ales anume acest moment să facem asta din cauză că avem multe dificultăți și sabotaj în luarea și implementarea deciziilor, este importantă unitatea. Vor fi formate noi majorități la nivel raional. Dorim constituirea majorităților în raioane fără comuniști.” a spus liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

”Precum a menționat domnul Filat, ne-am propus să facem un pas înainte, pentru a consolida procesul decizional, am discutat importanța consolidării pe verticală, depinde numai nu la nivel central dar la nivelul 2, având responsabilitatea comună am ajuns la acest acord. deși avem viziuni politice distincte. Sunt decizii la nivel de fiecare partid, s-a discutat cu toți reprezentanții din raioane, și noi o să îi ajutăm în acest sens.” a precizat liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu.

”Consider că semnarea acordului de consolidare a forțelor la nivel local, odată ce intrăm în fază responsabilă a semnării Acordului de Asociere, vrem să trimitem un mesaj autorităților locale: lucrurile se desfășoară bine ,așa trebuie să se desfășoare și la nivelul doi.” a spus liderul Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *