Va aduce oare Lorde rujul întunecat la modă?

lorde-mac-makeup
Foto:PC: Getty Images

Tânăra interpretă Lorde și compania MAC Cosmetics colaborează la o ediție limitată a unei noi colecții de produse cosmetice, care cu siguranță vor întoarce înapoi anii 90 plini de nostalgie.

Despre noua colaborare Lorde a anuțat întreaga lume pe Twitter. Rezultatele finale le vom vedea pe 5 iunie, curent. Deși perioada aleasă este una estivală și cere mai multe culori aprinse, neonice, doar un adevărat talent ca Lorde îi va putea convinge pe oameni să folosească un ruj de culoarea strugurelui în luna august.

Duetul dintre aceștia doi durează de ceva timp. MAC este responsabil de look-ul interpretei în actualul ei tur, plus că Lorde deseori apelează la Amber Dreadon, actualul director artistic al companiei, pentru a alege cât mai bine nuanțele profunde care au devenit atât de distinctive pentru ea. ”Dintotdeauna am avut o slăbiciune pentru cosmetica MAC, spune Lorde. Îmi amintesc cum la 14 ani făceam economii pentru a cumpăra primul meu ruj de care mai apoi s-au folosit 20 de prieteni,” a declara aceasta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *