Învățați secretele din PR la prima ediție de PR Weekend School

prschool
Foto:PR School

Weekend School, un proiect organizat de AIESEC Chișinău, vine de data aceasta cu o ediție mult așteptată: PR Weekend School. Acesta este un program de învățare nonformală care are drept scop iniţierea studenţilor şi a tinerilor specialişti în domeniul relațiilor publice și se va desfășura pe parcursul a două weekenduri, 15-16 și 22-23 martie.

Participanții acestei ediții vor urma un set de traininguri cu ajutorul cărora se vor familiariza cu tehnici și metode de succes folosite în domeniul relațiilor publice: noțiuni esențiale despre PR și importanța acestuia; cum să determini publicul-ţintă şi să creezi un mesaj de promovare de success; ce limbaj să folosim pentru textele online şi cele de presă etc.

Această ediție este deosebită și datorită faptului că vor fi organizate workshopuri cu scopul ca informația asimilată să fie pusă în practică.

Companiile de succes sunt cele care au știut să vândă și știu să se vândă. Imaginea ta vorbește despre tine înainte ca să vorbești tu. Atunci cum să o creezi corect? Aceasta și multe alte tehnici și secrete din PR veți aflați în cadrul proiectului.

Pentru mai multe detalii și pentru a găsi formularul de aplicare, accesați: PR School sau pagina de Facebook.

Data-limită pentru înregistrare este 11 martie, participarea costă 100 lei.

Agenda evenimentului:

Agenda PR School
Agenda PR School
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *