Sfaturi din 1938: Ce trebuie să facă o fată când iese la întâlnire

m181
Foto:Participanți în cadrul proiectului SpeedDating, PC: speeddating.md

Iată un dating guide care la prima vedere pare a fi demodat. Acesta aparține revistei Parade Magazine, ediția din anul 1938. Într-adevăr, unele sfaturi ar părea sexiste uneori, dar majoritatea din ele alcătuiesc, de fapt, seria universală de reguli de bun-simț.

Unele domnișoare nu par a fi împotrivă să apeleze la sentimentalism, sau să-și alinte prea mult cavalerul în public, sau să-l facă pe băiat să aștepte. Combinate, sfaturile de mai jos ajută la construirea unei imagini a femeii clasice care cu siguranță va păstra o mică intrigă despre personalitatea sa. Indiferent de tendițe și vremuri, nu este corect să consumi prea mult alcool la prima întâlnire sau să să vorbești despre foștii tăi cu chelnerul.

#1 NU FI SENTIMENTALĂ sau nu încerca să-l faci să spună ceva ce nu dorește, apelând la emoțiile lui. Bărbaților nu le plac lacrimile, mai ales în locurile publice!

1938-dating-tips-for-single-women-8

#2 NU FOLOSI OGLINDA RETROVIZOARE pentru a-ți corecta machiajul. Un bărbat are nevoie de ea când conduce, și el este derutat când trebuie să o poziționeze corect.

1938-dating-tips-for-single-women-6

#3 NU STA ÎN POZIȚII STÂNJENITOARE și niciodată nu-ți demonstra plictiseala. Fii pe fază, și dacă ai nevoie de o gumă de mestecat, consum-o în liniște, cu gura închisă.

1938-dating-tips-for-single-women-1

#4 ARANJEAZĂ-TE în camera de dame. Fii pregătită să ieși atunci când vine, și nu-l fă să aștepte. Întâlnește-l cu un zâmbet!

1938-dating-tips-for-single-women-2

#5 Bărbaților nu le plac fetele ce împrumută de la ei o batistă și o murdăresc de ruj. Fă-ți și corectează-ți make-up-ul acolo, unde nimeni nu te vede.

1938-dating-tips-for-single-women-3

#6 NU VORBI în timp ce dansați. Atunci când bărbatul te invită la dans, înseamnă că el vrea doar să danseze.

1938-dating-tips-for-single-women-4

#7 AI GRIJĂ DE brasierea ta și fii atentă la ciorapi să nu arate șifonați.

1938-dating-tips-for-single-women-5

#8 NU FI FAMILIARĂ cu partenerul tău, alintându-l prea mult în public. Orice demonstrare a afecțiunii este de prost gust, de obicei aceasta îl stânjenește și umilește.

1938-dating-tips-for-single-women-7

#9 NU FI FAMILIARĂ cu chelnerul, discutând despre aventurile tale anterioare. Bărbații doresc și au nevoie de atenția ta.

1938-dating-tips-for-single-women-9

#10 NU CONSUMA PREA MULT ALCOOL, întrucât un bărbat se așteaptă să-ți păstrezi demnitatea de-a lungul serii. De cele mai multe ori, domnițele în stare de ebrietate arată prostuț.

1938-dating-tips-for-single-women-11

#11 NU TE REMARCA discutând cu alți bărbați, mai ales după ce ai consumat prea mult alcool. În acest caz, ai toate șansele ca partenerul tău să nu te mai sune niciodată.

1938-dating-tips-for-single-women-12

 

1938-dating-tips-for-single-women-13Sursa: BoredPanda

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *