Iurie Bolboceanu se retrage din Parlament

bolboceanu-2-1024×683
Foto:Iurie Bolboceanu, PC: tribuna.md

Iurie Bolboceanu se retrage din fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat. Declarația a fost făcută în urmă cu puțin timp de către deputatul democrat în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

„Stimați colegi deputați, vreau să vă aduc la cunoștință că îmi retrag calitatea de membru din fracțiunea Partidului Democrat și din Partidul Democrat”, a menționat Bolboceanu.

Declarația a fost întâmpinată cu aplauze de către deputații din fracțiunea PCRM. „Stimați colegi, nu știu de unde acest iz de bucurie, reieșind din situația în care se află astăzi Republica Moldova. Din stimă și respectul pentru colegii din teritoriu, mă retrag fără mari declarații. E temporar!”, a adăugat parlamentarul, transmite UNIMEDIA.

Reamintim că acum trei săptămâni, doi deputați din coaliția de guvernare, Valentina Stratan (PD) și Iurie Chiorescu (PLDM) au semnalat public că în privința lor, anumite persoane au întreprins acțiuni de corupere. Parlamentarilor li s-a propus să părăsească fracțiunile și să adere la o „nouă forță politică de perspectivă”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *