Top știri din 4 martie

0_11e944_abc926d8_XL
Foto:Sectorul Botanica în timpul anilor '80

Vezi cum arăta Botanica acum 30 de ani în urmă, răsfoiește fotografiile moldovenești din telefonul lui Ellen DeGeneres, cunoaște-o pe Miss Gaudeamus și profită de oportunitățile pentru tineri pe care le găsești în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 4 martie 2014.

#1. Flashmob pe Facebook: Ce este pe ecranul telefonului lui Ellen DeGeneres?

Selfie-ul gazdei premiilor Oscar din 2014, Ellen DeGeneres, a devenit poza cu cele mai multe retweet-uri pe Twitter, depășit poza președintelui SUA, Barack Obama, din noiembrie 2012.

#2. Cunoașteți-o pe Carolina Duca – Miss Gaudeamus 2014

Ce știți despre o Miss și cât de greu considerați că este să câștigi un astfel de titlu? Carolina Duca a fost încoronată Miss Gaudeamus 2014 în cadrul concursului respectiv și e gata să ne împărtășească experiența sa.

#3. Oscar 2014: Cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu

Noaptea trecută, cele mai frumoase cupluri de la Hollywood au defilat în ținute absolut spectaculoase pe covorul roșu.

#4. Cum arăta sectorul Botanica în anii ’80

Fotografiile fac parte din albumul “Chișinău” (publicate de „Timpul”) și sunt făcute în 1982, dar au fost publicate doi ani mai târziu, în 1984. La realizarea acestora au lucrat fotografii Gregory Kornienko și Vladimir Sinitskii.

#5. Oscar 2014: Top 10 coafuri din care să te inspiri

Vă propunem să aruncăm o privire la coafurile preferate de actrițele care au fost prezente la decernarea premiilor Oscar, în eventualitatea în care şi noi vom adopta ceva asemănător, în viitor.

#6. Nu rata șansa de a deveni membru AIESEC Chișinău!

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

#7. Școlarii bat alarma: ”Avem prea multe Universități!”

Un grup de școlari cu inițiativă au pus în discuție problematica învățământului superior în Republica Moldova. Aceștia au organizat o dezbatere publică privind numărul mare de universități.

#8. Eurovision 2014: Felicia Dunaf inspiră prin tinereţe şi talent

Pentru a doua oară la Eurovision, Felicia Dunaf ne-a împărtăşit din experienţa ei în cadrul concursului dar şi cum a ajutat-o acesta în carieră.

#9. Fetele sunt invitate să participe la Parada Domnișoarelor

ONG-ul de tineret DA!Moldova organizează Parada DA!Moldova Ladies pentru a-și alege fața organizației de tineret și în același timp de a promova fetele inteligente și frumoase.

#10. Aplică la schimbul intercultural “(Y)ourDiverCity”

Organizația neguvernamentală ”Medium” anunță selectarea participanților pentru schimbul intercultural “(Y)ourDiverCity”, care va avea loc în perioada 1 – 11 iunie 2014 în R. Moldova. Termen-limită – 17 martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *