Nu rata șansa de a deveni membru AIESEC Chișinău!

665946_4650936949183_1233345896_o
Foto:PC: aiesec.chisinau.md

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

Dacă ești student și vrei să-ți îmbogățești bagajul de cunoștințe, să aplici lucrurile învățate la facultate, atunci trebuie să știi că începând cu data de 3 martie până pe 21 martie, AIESEC Chișinău desfășoară prima etapă a selecției membrilor noi.

Devenind membru AIESEC, ai șansa:
# să participi și să organizezi proiecte și conferințe naționale și internaționale;
# să acumulezi experiența care te va face mai competitiv după absolvirea facultății (resurse umane, marketing, management, comunicare, vânzări, finanțe, managementul proiectelor etc.);
# să beneficiezi de un stagiu internațional;
# să-ți îmbunătățești aptitudinile personale (leadership, public speaking, time management etc.);
# să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite părți ale lumii;
# să-ți lărgești rețeaua profesională de contacte;

Pentru a deveni membru AIESEC trebuie să treci cele 3 etape :

1. Aplicarea
Formularul de aplicare îl găsești online și este primul pas al procesului de selecție pentru viitorii membri AIESEC Chișinău. Completând aplicarea ne ajuți să te cunoaștem și să aflăm motivația ta de a fi parte a echipei AIESEC.

2. Interviul
La următoarea etapă vei fi invitat la un interviu, care ne va ajuta să cunoaștem mai multe despre abilitățile și competențele tale.

3. Workshopul
În urma interviului vei fi apelat pentru a trece la următoarea etapă. Aici, împreună cu ceilalți candidați, vei fi repartizat într-o echipă, alături de care vei găsi soluții la o situație problematică propusă.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău, este necesar să completezi formularul de aplicare online până pe 21 martie!

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 110 țări ale lumii și numără peste 60.000 de membri. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *