Aplică la schimbul intercultural “(Y)ourDiverCity”

medium
Foto:Logo-ul organizației Medium

Organizația neguvernamentală ”Medium” anunță selectarea participanților pentru schimbul intercultural “(Y)ourDiverCity”, care va avea loc în perioada 1 – 11 iunie 2014 în R. Moldova. Termen-limită – 17 martie.

În cadrul proiectului vor participa 39 de tineri din 6 țări: Moldova, Azerbaidjan, Georgia, Turcia, Cipru și Portugalia.

Evenimentul se va desfășura în regiunea Ustia, r-ul Dubăsari și va dura 10 zile. Participanții vor avea parte de clipe, frumoase, interactive, memorabile, dar și vor învăța unii de la alții ce este diversitatea și de câte tipuri poate fi ea. Tinerii vor fi cazați în case tradiționale moldovenești, fapt care va crește dimensiunea culturală a proiectului.

Astfel, dacă ești un tânăr energic, dinamic, plin de viață, cu multe idei și vrei să faci parte dintr-un mega proiect internațional, nu ezita și aplică acum pentru “(Y)ourDiverCity”. Tinerii selectați vor avea marea șansă să cunoască cum se organizează un asemenea proiect și vor activa cot la cot cu organizatorii! Este binevenit dacă cineva are chitară, fluier, aparat de fotografiat sau orice alte dispozitive ce ne-ar ajuta să petrecem timpul cât mai interactiv.

Pentru a participa la proiect te rugăm să completezi aici formularul de aplicare.

De asemenea, participanții selectați vor fi invitați la un interviu.

Termen de aplicare – 17 martie 2014
Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne scrieți:
danielahadei@gmail.com sau
daniela.cibotari@gmail.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *