Recomandări cum puteți petrece ultima zi de miercuri a lunii februarie

32
Foto:PC: Ruxandra Ghimp

Suntem pe ultima sută de metri din luna februarie! Evenimentele se înmulțesc chiar dacă zăpada încă se mai reține pe copaci. Ultima zi de miercuri din această lună vă aduce filme, folclor, romanțe și tot ce vă poftește inima!

#1 Filmul ”Supraviețuitorul” în cinematografele Patria

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) şi pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster), surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. Mai multe detalii aici.

#2 ”Plăieșii” 25 de Ani!, ora 18:00

PC: Pagina oficială de facebook
PC: Pagina oficială de Facebook

Dacă vă este drag folclorul atunci seara asta o petreceți la Palatul Național ”Nicolae Sulac,” în compania ansamblului etnofolcloric ”Plăieșii,” în cadrul spectacolului aniversar, la 25 de ani, ”Cât îi omul tinerel.” Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#3 Orchestra de muzică populară folclor ”Dor de crizanteme”, ora 18:00

PC: buchetulmiresei.blogspot.com
PC: buchetulmiresei.blogspot.com

Celor mai romantici le recomandăm să pășească pragul Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” pentru o seară de romanțe, interpretate de orchestra de muzică populară ”Folclor.” Aici găsiți mai multe detalii.

#4 DIAFILM КИПЭРАТ!, ora 19:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

O serată plină de ”Amintiri din Copilărie!” Prietenii de la Spălătorie te așteaptă la foc, pentru a privi diafilme cu povești și revista ”КИПЭРУШ” pentru lectură. Toate acestea pe muzică de vinyl-uri cu povești și muzică de atunci, când copacii erau mai mari, cerul mai albastru, înghețata costa 15 copeici, iar cele mai bune erau filmele indiene! Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#5 Serile PUNKTului, ora 19:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Piperul irită, enervează, te face să strănuţi, dar te şi întoarce la realitate, îţi curăţă ochii, îţi ascute simţurile. Din acest motiv, revista Punkt te așteaptă la o seară plină de spirit, poezie, piper şi alte condimente usturătoare, oferite de efervescentul şi acidul poet Mircea Dinescu şi temperatul, dar nu foarte blajinul istoric literar Mihai Cimpoi. Aici poți da attending pe Facebook.

#6 Quiz Night Quest 94, ora 20:00

PC: Pagina oficială de facebook
PC: Pagina oficială de facebook

Tradiționalul Quiz îi așteaptă pe cei mai ingenioși miercuri seara, împreună cu o echipă pe potrivă. Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

#7 Premiera spectacolului ”Levushka”, ora 21:30

PC: theatreonpodol.com
PC: theatreonpodol.com

Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” te invită la premiera spectacolului ”Levushka,” comedie lirică după A. Kryma. Mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *