Cele mai sexy zodii ale horoscopului

5
Foto:PC: 500px.org

E indubitabil faptul că fiecare dintre noi deține un anumit grad de sex-appeal, de erotism, de intrigă carismatică. Nu există o rețetă general valabilă, nu există o împărțire echitabilă, pur şi simplu unii oameni sunt ceea ce numim sexy, alții sunt mai puțin sexy şi câțiva deloc.

Ne naștem cu o anumită sexualitate, o dobândim de-a lungul anilor, în urma experiențelor sau ne e puțin picurată în pocalul personalității, de către semnul astral care ne ghidează, relevă One.ro.

#1. Berbec

Guvernată de planeta Marte, nativul din Berbec este pasional şi asta îl face extrem de irezistibil. Am putea să spunem să Berbecul este sexy, dar într-un mod temperat – e distractiv, independent, cu un caracter competitiv, pasional.

Îi place foarte mult să filtreze, are limba ascuțită şi e mereu entuziasmat.

#2. Taur

Cel născut în Taur este condus de senzuala planetă Venus, de aceea este conectat foarte profund la instinctele propriului corp, ceea ce îl poate ajuta să-şi dezvolte un sex-appeal puternic.

Apoi, nativul din Taur e sexy când e puternic şi în același timp vulnerabil. Când știe ce vrea se transformă într-o personalitate extrem de sexy. Cu toate astea, acestui semn astral parcă îi lipsește încă ceva ca să poată fi în top-ul celor mai sexy zodii.

#3. Gemeni

Schimbător şi capricios, nativul din Gemeni e mereu o enigmă, creând în jurul său un adevărat mister. Nu e de mirare că Marylin Monroe sau Angelina Jolie s-au născut sub acest semn astral.

Sexualitatea Gemenilor stă în viclenia lor, în misterul pe care îl emană, în puterea de a manipula. Ei sunt sexy pentru că reprezintă, în primul rând, o provocare mentală.

anna-moryachka-konchakovskaya-andrew-bayda-1

#4. Rac

Nativul din Rac este sexy, dar într-un mod subtil. Sexualitatea lui provine dintr-o combinație reușită între mister şi rezistență. Sensibil, visător, uşor de rănit, Racul ascunde sub această carapace o personalitate exuberantă.

Sinele său sexy se dezvoltă mai ales noaptea, în medii naturale. Femeile Rac sunt mame foarte sexy…

#5. Leu

Plin de vervă şi culoare, nativul din Leu este considerat de unii astrologii ca fiind foarte sexy. Instinctele Leului îl poziționează în primii trei cei mai provocatori nativii ai horoscopului. Leu este sexy şi atrăgător, mai ales când îți explorează personalitatea în fața celorlalți.

#6. Fecioara

Elegant şi stăpân pe sine, cel născut sub acest semn astral atrage prin grija pe care o are faţă de propria înfățișare. Cei din jurul Fecioarelor sunt atrași de inteligența lor şi de stilul de viață sănătos.

Fecioara nu este neapărat o persoană sexy, dar atrage mereu privirile celor din jur pentru că arată mereu impecabil.

tumblr_maxeyeyEVU1qaixo6o1_500

#7. Balanţă

Cel născut sub semnul astral Balanţă are un suflet pasional, devenind sexy pentru că lasă impresia că trebuie să fie descoperit, înțeles.

El știe mai bine ca oricine să se folosească de farmecele cele mai ascunse, iar mintea ascuţită îl ajută să nască dependențe.

#8. Scorpion

Cel mai sexy nativ al zodiacului, Scorpionul este secretos, profund, trăiește cu intensitate maximă, debordând de sexualitate.

Iar cel mai mare atuu al Scorpionului este puterea de a-şi reinventa sex appeal-ul constant: reușește să fie sexy până în cele mai întunecate părţi ale corpului şi minţii omeneşti.

#9 Săgetător

Îndrăzneț şi distractiv, nativul din Săgetător are mai mult atitudine, decât sex appeal. Celor din jur le place enorm compania lui şi ajung să îl iubească enorm pentru tot ceea ce înseamnă el.

Mai mult, Săgetătorul îşi manifestă atitudinea sexy în natură, în spaţii deschise, în medii libere.

90-great-atmosphere-sexy-ashley-sky-wallpaper-model-fashion-2

#10. Capricorn

Înţelepciunea şi umorul englezesc îi face pe Capricorni atractivi, uneori chiar sexy. Conduşi de Saturn, aceşti nativi sunt foarte stăpâni pe propria viaţă şi emană încredere în sine şi tenacitate.

Aceste trăsături pot deveni extrem de sexy pentru mulţi, fără ca asta să-l definească în mod explicit pe cel care s-a născut sub acest semn astral.

#11. Vărsător

Genial şi unic, Vărsătorul are ceva care îl face să fie mult înaintea celor din jur, ceva natural, spontan, ce ţine mai degrabă de o putere mentală inegalabilă.

Oricare ar fi aspectul fizic, oricum s-ar îmbrăca, Vărsătorul este sexy pentru că este liber şi uşor ciudat, iar cine ajunge să îi descopere pasiunea, rămâne pentru totdeauna prins în mrejele lui.

#12. Peşti

Pumnul de fier în mănuşa de catifea este, cel mai probabil, o expresie inventată de un nativ născut sub acest semn astral.

Aparenta fragilitate a Peştilor îi face să pară sexy în faţa unora din celor care îi înconjoară. Condus de Neptun, cel născut sub acest semn astral nu este neapărat sexy, cât fermecător, talentat, impunător.

konchakovskaya-andrew-bayda-7

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *