Top știri din weekend: 22-23 februarie

IMG_0036
Foto:Organizatorii și speakerii de la evenimentul ”Too cool for school”

Jocurile Olimpice de la Soci s-au încheiat, în Ucraina conducerea a fost schimbată, iar acest weekend s-a sfârșit. Acestea sunt cele mai importante și populare știri de pe #diez din 22-23 februarie 2014.

#1. Kiev: Iulia Timoșenko a urcat scena din Piața Independenței

Astăzi, 22 februarie 2014, Președintele Radei Supreme, Vladimir Rîbak, a demisionat. În același timp, Viktor Ianukovici a părăsit Kievul, iar sediul administrației prezidențiale a rămas fără supraveghere.

#2. Ucrainenii în vizită la reședința extravagantă a lui Viktor Ianukovici

Îndată ce a fost demis de Parlamentul de la Kiev din funcția de președinte, Viktor Ianukovici, a părăsit reședința de stat de la Novi Petrivți, din apropierea Kievului. Aceasta a fost asaltată de protestatari, jurnaliști, oameni simpli care au dorit să vadă în ce condiții locuia Ianukovici.

#3. „Zburătorul” din Moldova care a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”

“Zburătorul” Octavian Stoica din Chișinău a demonstrat ca limitele corpului uman și ale talentului sunt departe de a fi cunoscute încă, în cadrul showul Românii au talent.

#4. Nordul Republicii Moldova în imagini impresionante

Un tânăr din Moldova a filmat câteva regiuni din nordul țării, care ar fi demne de a fi vizitate de turiști. Imaginile impresionante din nordul Republicii Moldova au stârnit entuziasm pentru cetățeni și dor pentru cei care se află după hotarele țării.

#5. Inspirație și motivație pentru elevi la ”Too cool for school”

CUBO a decis să inspire școlarii prin evenimentul ”Too cool for school”, opt tineri școlari au împărțit istoriile sale de succes, au dat sfaturi și exemple pentru colegii să de la școală.

#6. Vezi noul magazin online de articole vestimentare și uz casnic – Styleavenue.md

Styleavenue.md este un magazin virtual cu articole vestimentare pentru toată familia. Stilul, calitatea și designul sunt criteriile relevante ale acestui brand. Sergiu Dragan, fondatorul site-ului, ne-a oferit o istorie succintă a apariției și conținului magazinului.

#7. Rusia triumfă la Jocurile Olimpice de iarnă 2014 de la Soci

E plăcut să câștigi, mai ales acasă. Aceasta simt astăzi rușii după ce au mai câștigat două medalii de aur și au devenit lideri incontestabili în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

#8. O duminică poetică la clubul de lectură ”Gaudeamus”

Astăzi, 23 februarie, clubul de lectură ”Gaudeamus” s-a reunit pentru a doua oară, tematica întâlnirii erau poeziile de dragoste cu prilejul sărbătorii de Dragobete.

#9. Moldova și Rusia în aceeași grupă preliminară pentru Euro 2016

Astăzi, 23 februarie 2014, la Nisa, Franța, au avut loc tragerile la sorți, în urma cărora s-au stabilit grupele preliminare ale Campionatului European de fotbal din 2016.

#10. Comunitatea de Fantasy și SF- un an și jumătate de magie și cărți

Comunitatea de Fantasy și Science-Fiction din Moldova este un club de interese, esența căruia, după cum se vede din denumire, este dragostea față de fantasy și science-fiction (în continuare, F/SF), și toate cele ce reies din ele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *