(video) Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci

467611853-960X7201
Foto:Artificii la deschiderea olimpiadei de la Soci. PC: sochi2014.com

Ceremonia de închidere a celei de-a XXII-a ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă a început la 18:14, când la Soci ora locală va fi 20:14.

A XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci s-a încheiat cu o ceremonie de la stadionul olimpic ”Fisht”. Ceremonia a oferit o concluzie luminoasă și emoțională a Jocurilor și a fost dedicată culturii ruse. Publicului i s-a prezentat cu o viziune europeană a Rusiei, într-un spectacol regizat de renumitul Daniele Finzi Pasca, care a devenit scenarist și director al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, după aderarea la o echipa rusă, care a include directorul de creație, Konstantin Ernst și producătorul executiv, Andrei Nasonovskii.

Spectatorii ceremoniei de închidere au întâlnit-o din nou pe Liubovi, tânăra pe care deja ați cunoscută în timpul ceremoniei de deschidere. Împreună cu noii ei prieteni, Valentina și Iura, ea a călătorit prin cultura rusă, întorcând paginile literaturii ruse, bucurându-se de magia artei ruse și a ascultat sunetele minunate ale muzicii ruse.

Conform tradiției, o parte a ceremoniei de închidere a fost dedicată predării steagului olimpic către gazda viitoarelor Jocurilor Olimpice de iarnă – orașul Pyeongchang. Spectatorii au asistat la un spectacol de opt minute, care a săvârșit introducerea istoriei de cinci milenii a vechii Corei. În timpul prezentării s-au auzit sunete de gayageum (un instrument muzical tradițional coreean muzical).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *