Foto: diez.md

Cătălina este o tânără perseverentă și calculată, prin urmare, alegerea în raport cu țara, universitatea și facultatea a fost una asumată și foarte bine cântărită. „Știam că îmi place filosofia, psihologia și istoria, dar voiam să merg la o specialitate care mi-ar oferi o perspectivă de dezvoltare. Facultatea de Filosofie, Politică și Economie este o combinație perfectă a domeniilor de care sunt interesată. Totodată, avem parte de un program echilibrat dintre teorie și practică.” Tânăra menționează că este în totalitate satisfăcută de alegerea pe care a făcut-o și punctează calitatea studiilor, dar și atitudinea profesorilor în raport cu studenții și studentele. „La universitate ni se oferă multă libertate, iar aceasta te impune să te responsabilizezi. Nu există o presiune din exterior, respectiv fiecare se dezvoltă în ritmul său.”

„Cineva a afirmat că viața e un vis frumos care durează o clipă. Cum ne este visul depinde de fiecare dintre noi. Clipele mele sunt diferite, mereu ancorate în lumea elevilor mei. Alături de ei, mă simt și eu o copilă. Dumnezeu a avut planuri grandioase cu destinul și cariera mea, indicându-mi direcția spre această lume minunată a pedagogiei, care m-a acceptat cu brațele deschise și mă găzduiește deja aproape patru decenii, unde mă simt minunat”.

Tatiana Popa

Îi este dificil să ofere un răspuns exact, de ce anume limba engleză. Încă de mic copil a luat decizia de a deveni profesoară. Venind acasă după prima oră de engleză din clasa a V-a, a afirmat cu certitudine că va fi profesoară de limba engleză. Și-a mai promis că la lecțiile ei va fi interesant, iar elevii vor fi ascultători. Se consideră o norocoasă, pentru că a avut parte de pedagogi profesioniști, care au contribuit la crearea personalității sale.

TNME

lalalallalalal

asmasmdsbdsjhbvsjdhbvsjdbvjsdbvjdbvj

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii