(foto) Pentru iubitoarele de culoare și stil! Descoperă brandul autohton Chika Clothes, unde articolele vestimentare îmbină șicul cu lejeritatea 

(foto) Pentru iubitoarele de culoare și stil! Descoperă brandul autohton Chika Clothes, unde articolele vestimentare îmbină șicul cu lejeritatea 
Foto:În ritmul în care ne trăim viața astăzi, în era autoexprimării, a deciziilor îndrăznețe și a multitasking-ului, avem nevoie de tendințe capabile să ne reprezinte, dar și să fie lejere și comode. Perioada pandemiei a facilitat apariția articolelor vestimentare comode și stilate în garderobele din întreaga lume, tendință care a fost apreciată și de publicul de la noi.

În ritmul în care ne trăim viața astăzi, în era autoexprimării, a deciziilor îndrăznețe și a multitasking-ului, avem nevoie de tendințe capabile să ne reprezinte, dar și să fie lejere și comode. Perioada pandemiei a facilitat apariția articolelor vestimentare comode și stilate în garderobele din întreaga lume, tendință care a fost apreciată și de publicul de la noi.

Acum, când am reînceput să mergem la birou, să ieșim în oraș și să călătorim, tendința hainelor comode s-a pliat și mai mult cu stilul și rafinamentul, combinație care ne poate face să ne simțim irezistibile în orice circumstanțe. Brandul autohton Chika Clothes îți oferă ocazia să alegi cele mai comode, colorate și calitative articole vestimentare, potrivite atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru cele mai speciale evenimente.

În acest articol îți facem cunoștință cu Chika Clothes, cu fondatoarea brandului, Cristina Cazacu, și cu filosofia afacerii pe care a creat-o.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine