(video) Cu „Dulcea și tandra mea fiară” pe fundal, o tânără a câștigat la Campionatul de Patinaj artistic din SUA

Foto:ABC 7

Adolescenta Isabeau Levito din SUA, în vârstă de doar 15 ani, a reușit să câștige în cadrul Campionatului American de Patinaj artistic, grație unei superbe figuri libere. Piesa „Dulcea și tandra mea fiară” de Eugen Doga, în interpretarea moldovencei Cătălina Cărăuș, a răsunat pe fundalul prestației sale.

Potrivit NBC News, în timpul momentul său pe gheață, Levito s-a prezentat ca fiind extrem de dornică de a cuceri primul ei titlu național și a făcut-o cu o eleganță aparent lipsită de efort.

Tânăra sportivă nu a lăsat loc pentru niciun dubiu asupra superiorități, izbucnind într-un zâmbet larg chiar înainte de a fi anunțate notele. Astfel, după o victorie la limită în fața campioanei Bradie Tennell (0,02 puncte) în programul scurt, Levito a acumulat cu 10,21 puncte mai mult decât cea de-a doua clasată, Tennell, în clasamentul final.

Sursă: The Boston Globe

„Întregul meu obiectiv, cu adevărat pentru ambele programe, a fost să rămân calmă, să încerc să-mi reprim nervii cât mai mult posibil și să nu las să se întâmple mici greșeli minore, prostești. Simt că am făcut exact asta astăzi și sunt foarte mândră de mine”, a declarat Isabeau Levito pentru NBC.

Cătălina Cărăuș, tânăra a cărei voce a răsunat în cadrul campionatului, a menționat despre acest lucru pe pagina sa de Facebook, arătându-se foarte mândră de faptul dat.

„Aseară, vocea mea a răsunat la NBC Olympics.
La un an după ce piesa «Vals» de Eugen Doga în interpretarea mea a răsunat la Jocurile Olimpice din Beijing, iată că și sportiva americană, Isabeau Levito, a câștigat la Naționala Statelor Unite, patinând pe piesa «Vals»”, a scris interpreta.

Menționăm că melodiile maestrului Doga pot fi auzite destul de des în cadrul campionatelor de patinaj artistic din întreaga lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine