(video) Filmele pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău în ultimul weekend al lunii ianuarie

main
Foto:cineplex.md

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

# M3GAN

M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică Gemma, jucăria de companie MEGAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

# NUNTA EXPLOZIVĂ

Nunta la destinație extravagantă a unui cuplu este deturnată de criminali. În procesul de salvare a familiilor lor, ei redescoperă de ce s-au îndrăgostit în primul rând.

# BABYLON

O poveste înțesată cu ambiții și excese, Babylon rememorează succesele și eșecurile a diverse personaje care au populat decadentul Hollywood la începuturile lui.

# OPERAȚIUNEA FORTUNE: URZEALA RĂZBOIULUI

Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

# MOTANUL ÎNCĂLȚAT 2: ULTIMA DORINȚĂ

În această toamnă, se întoarce felina favorită a tuturor, iubitoare de dulceață, captivantă și care sfidează frica. Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine