Îți dorești să schimbi mașina veche cu una nouă? Zoom Credit îți sare în ajutor cu un credit auto cu dobândă avantajoasă și comision 0%

masina-noua (1)

Mașina ta actuală are deja câțiva ani buni în spate și nu mai merge ca altădată? Ai obosit să o duci pe la service practic în fiecare lună, iar problema se repetă? E clar că ar trebui să te gândești la achiziția unui nou automobil, altfel cheltui banii în zadar pe reparații inutile. Însă, cum procedezi dacă situația ta financiară nu îți permite această achiziție aici și acum?

Există o soluție rezonabilă, dar cel mai important sigură și rapidă! Zoom Credit îți propune un credit auto cu rata dobânzii avantajoasă și comision tocmai 0%!

Așadar, cu ajutorul instrumentului financiar Zoom Auto beneficiezi de un credit pentru automobil, care va acoperi 75% din costul acestuia, iar contribuția ta va constitui doar 25%. În plus, rata dobânzii acestei oferte de creditare este de 20% anual. Pe lângă toate acestea, ce beneficii mai ai are un împrumut auto de la Zoom Credit? Vezi mai jos.

# Este un împrumut comod, rapid și eficient!
Acest tip de credit este accesibil pentru oricine, fără necesitatea de a demonstra toate veniturile existente sau capacitatea financiară. Tot ce trebuie e să faci este să accesezi site-ul companiei și să scrii o cerere sau eventual te poți apropia fizic la oficiu, la adresa bd. Decebal 76/4 etajul 2.

# Primești banii în numerar sau pe card, chiar în aceeași zi!
În doar 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică poți primi împrumutul auto pentru a intra în posesia mașinii dorite cât mai curând posibil. Banii îi poți primi la oficiul companiei sau chiar pe un card bancar valabil. În acest fel, nu va fi nevoie să îți pierzi din timpul personal pe la instituțiile bancare, așteptând ore întregi un răspuns.

# Este disponibil pentru persoane cu vârsta între 21 și 70 de ani!
Absolut orice persoană care corespunde acestei limite de vârstă are dreptul la un împrumut auto. În plus, nu se cer garanții suplimentare, în afară de faptul că trebuie să deții un imobil în proprietate și o istorie creditară pozitivă, fără datorii.

# Automobilul este la dispoziția ta mereu!
Acest lucru înseamnă că îl poți folosi zi de zi, în toate activitățile tale zilnice. Nimeni nu îți va interzice sau limitează accesul, deoarece tu ești stăpânul acelui automobil.

„Așadar, un automobil în credit de la Zoom Credit, este, cu siguranță, cea mai bună decizie, mai ales când vrei să intri în posesia noului automobil aici și acum, fără implicații externe, doar cu buletinul și în doar câteva minute!” susțin cei de la Zoom Credit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine