(video) Patru minore erau obligate să se prostitueze în apartamente și saune

1389683499332.jpg-620×349
Foto:PC: Reuters

O grupare criminală specializată în recrutarea femeilor cu scop de prostituare, a fost anihilată de către forțele de ordine. Membrii grupării s-au dovedit a fi patru proxeneți, dintre care o doamnă, cu vârstele cuprinse între 24 şi 30 ani, domiciliați în Chișinău.

Conform datelor acumulate în cadrul investigațiilor demarate pe parcursul anului 2013, victimele erau racolate şi adăpostite în patru apartamente din sectorul Botanica al Capitalei, unde se prostituau pentru bani. Acestea erau racolate şi aduse din raioanele țării și proveneau din familii social-vulnerabile.

Astfel, s-a constatat că doamna în vârstă de 23 ani, ”capul grupării criminale”, exploatează sexual pentru mijloace bănești inclusiv persoane minore. În timpul reținerii acesteia, s-a stabilit că două minore cu vârstele de 17 ani, erau exploatate sexual într-o saună din sectorul Botanica. Victimele sunt originare din raioanele Ştefan Vodă şi Făleşti. La ziua de azi, polițiștii au identificat 9 femei, dintre care 4 minore care au fost racolate în acest scop.

În prezent, toţi membrii grupării sunt reținuți pe un termen de 72 de ore şi cercetați penal pentru proxenetism şi pentru trafic de copii. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenție pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *