(partea II) Cele mai populare seriale Netflix din anul 2022. Fără spoilere, doar miros de clementine și popcorn

840_560-1
Foto:elnuevodiario

Mulți dintre voi sunt deja în vacanță, deci a venit timpul să facem totalurile și pentru cea de-a doua parte a anului 2022. Află care au fost cele mai vizionate seriale Netflix din lunile septembrie-decembrie ale acestui an.

Dacă nu ați privit încă prima parte a celor mai populare seriale Netflix din acest an, atunci o puteți face aici.

Sezonul serialelor de toamnă a fost deschis de producția comună a lui Ryan Murphy și Ian Brennan. Bazat pe fapte reale, serialul DAHMER a acumulat aproximativ 500 de milioane de ore vizionate doar în primele două săptămâni de la difuzare. Serialul criminalistic îl are în centrul atenției pe Jeffrey Dahmer, unul dintre cei mai renumiți maniaci din SUA care a reușit mai mulți ani să nu fie depistat de poliție.

DHAMER a transmis ștafeta la jumătatea lunii octombrie serialului The Watcher. Thrillerul detectiv a ocupat prima poziție în topul vizionărilor Netflix cu 124 de milioane de ore vizionate în prima săptămână de la lansare. Serialul se bazează pe un articol din anul 2018 scris de Reeves Wiedeman în The Cut. În ciuda faptului că a fost conceput inițial ca o miniserie, în noiembrie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

La sfârșitul lunii noiembrie, cel mai vizionat serial Netflix devine al patrulea sezon al serialului Manifest. Serialul descrie zborul numărul 828 din Jamaica către New York în cadrul căruia au avut loc niște turbulențe. Când avionul aterizează, pasagerii și echipajul află noutatea care va schimba total viața fiecărui personaj, creându-se astfel subiectul central al serialului.

Luna noiembrie a anului 2022 începe cu al cincilea sezon din serialul The Crown. Acesta urmărește viața și domnia Reginei Elisabeta a II-a, fiind primul sezon al serialului care a fost lansat după moartea prințului Philip și moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Pe 23 noiembrie, controversat până la apariția sa, internetul explodează ca urmare a difuzării celui mai popular serial al anului 2022 – Wednesday. Doar în primele două săptămâni de la lansare durata vizionării acestuia a atins 750 de milioane de ore, acesta menținându-se și până astăzi pe primul loc în ratingul serialelor Netflix. Personajele principale ale serialului au devenit instantaneu virale pe rețelele de socializare, iar dansul coregrafiat de Jenna Ortega a invadat TikTok-ul.

Toate datele privind numărul de vizualizări ale acestui material au fost preluate de pe Netflix.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine