Savurează feeria acestui Crăciun împreună cu prietenii. Evenimentele care le poți vizita vineri, 25 decembrie

1639494955
Foto:dreamstime

Nimic nu entuziasmează mai mult decât sărbătorile de iarnă. Și pentru a le petrece din plin, echipa #diez ți-a pregătit o listă cu evenimente pe care le poți vizita anul acesta de Crăciun.

#1. Povestea de Iarnă ediția a III-a cu LUPII lui Calancea și invitați speciali

La Palatul Național „Nicolae Sulac” va găzdui concertul „Povestea de iarnă”! Lupii lui Calancea vor încălzi sufletul neamului într-un concert de neuitat, care va aduce în inima tuturor, mai multă căldură, mai multă bunătate și multitudinea de amintiri a datinilor noastre.
Un concert care va emoționa prin trăirile sale, prin prezența scenică, prin dans și muzică.

Sursă: Facebook/Media Shoe Grup

#2. Parada Moșilor Crăciuni pe motociclete

Motocicliștii moldoveni organizează în mod tradițional o paradă a Moș Crăciun pe motociclete în ajunul Anului Nou. Scopul paradei este de a aduce o atmosferă fabuloasă a sărbătorilor de Crăciun în orașul nostru. Suntem motocicliști duri, dar într-un fel copii.

Sursă: Hincu Alexander

#3. Moș Crăciun pe Bicicletă

La ora 12.00 în Piața Mării Adunări Naționale, în fața bradului își vor da întâlnire un grup de Moși Crăciuni, voluntari, cicliști din Republica Moldova care își propun să ducă Magia Crăciunului și spiritul sărbătorilor de iarnă la mai mulți copii și bătrâni din țară.

Sursă: AO CONCORDIA

#4. Crăciunul Chișinăului

Crăciunul și Anul Nou, acestea sunt încă sărbători foarte vesele și sincere. Atât Chișinăul, cât și locuitorii săi, în ciuda tuturor răsturnărilor istorice, aproape întotdeauna le-au sărbătorit. Așa că vă invităm la un tur virtual frumos, interesant și vesel „Crăciunul Chișinăului!”.

Sursă: Facebook/CoffeeMolka
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine