Top știri din 19 februarie

creanga
Foto:Elevii liceului ”Ion Creangă” participanți la proiectul GREEN PC: Școala GREEN

Proteste violente la Kiev, proiect ecologic pentru elevi, zbor direct spre Barcelona și schimb de haine între generații în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 19 februarie 2014.

#1. Top 10 restaurante și baruri din Chișinău potrivit TripAdvisor

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume, unde turiștii (și nu numai) pot intra și descoperi care sunt cele mai bune restaurante, baruri, hoteluri sau alte locuri de vizitat din orașul pe care doresc să-l vadă.

#2. O tânără din Ucraina cere ajutorul comunității internaționale

Un video în care o tânără care spune că e cetățean al Ucrainei povestește ceea ce se întâmplă în Kiev, a devenit viral în spațiul internațional.

#3. Alecu Mătrăgună: „Televiziunea este un fel de căsătorie cu consecințe dure”

Tinerii jurnaliști au avut astăzi oportunitatea de a discuta și de a schimba impresii cu Alecu Mătrăgună în cadrul unui offline organizat de Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova.

#4. Schimb de haine între diferite generații pentru a evidenția stereotipurile din modă

Mulți dintre noi cresc cu ideea vagă că pe măsură ce înaintăm în ani, garderoba noastră ar trebui să se schimbe împreună cu noi. Suntem învățați să ne “îmbrăcăm potrivit vârstei noastră”, fără a ști exact ce înseamnă acest lucru.

#5. Kiev: 25 morți, sute de răniți, metroul oprit și luptele continuă

Ciocniri între manifestanţi şi poliţie au izbucnit marţi în apropierea Parlamentului de la Kiev, ducând la probabil cea mai sângeroasă confruntare de la începutul protestelor din Ucraina. 25 de persoane, civili şi poliţişti, au fost ucise în cursul violenţelor, potrivit ultimului bilanţ oficial. Un jurnalist a murit după ce a fost împuşcat.

#6. Elevii liceului ”Ion Creangă” au fost selectați să participe la un proiect ecologic

Liceul ”Ion Creangă” din Chișinău este unicul liceu din capitală selectat să participe la școala G.R.E.E.N. În scurt timp proiectul se va desfășura atât la Bălți cât și la Comrat.

#7. Rezultate Champions League 18.02.14: Manchester City 0 – 2 Barcelona

Barcelona și PSG sunt cu un pas în sferturile de finală a Ligii Campionilor UEFA, după ce au obținut victorii în deplasare, în prima manșă a optimilor de finală.

#8. Din această vară moldovenii vor putea zbura direct spre Barcelona

Începând cu luna iunie 2014 va fi operat zborul direct Chișinău-Barcelona. Biletele sunt puse deja în vânzare pe siteul operatorului național AIR Moldova.

#9. BEST cursuri de vară în Europa pentru studenții de la UTM

Dacă ești student UTM, 49 Cursuri BEST în toate colțurile Europei te așteaptă pe tine în această vară! Termen-limită de aplicare – 16 martie 2014.

#10. Moldovenii sunt sfătuiți să nu călătorească în Ucraina

În legătură cu evenimentele din Ucraina, care au escaladat în ultima perioadă, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene recomandă cetăţenilor Republicii Moldova, care se află sau traversează teritoriul acestei ţări, să evite regiunile afectate de acţiuni de protest în masă, îndeosebi în orașul Kiev.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *