Modelul Cara Delevingne este în relație cu actrița Michelle Rodriguez

rs_634x1024-140120110936-634-Michelle-Rodriguez-Cara-Delevingne-JR-12014
Foto:PC: eonline.com

Ah dragostea este în aer! După bârfulițele că modelul Cara Delevingne, prietenă bună cu Rihanna, ar fi avut relații amoroase cu interpreta Rita Ora, se pare că atunci altcineva a reușit să-i fure inima – starul ”Fast and Furios,” actrița americană Michelle Rodriguez.

Cu siguranță lumea deja a putut admira legătura specială pe care o împart cele două. Din imaginile apărute pe internet, de la grădina zoologică din Londra și meciul de baschetball din New York, era clar că între Cara și Michelle este ceva mai mult decât prietenie. Azi Michelle Rodriguez a confirmat pentru Mirror că are o relație adevărată cu modelul britanic. ”Totul merge foarte bine. Cara este foarte ”cool.” De când am început să ieșim împreună am înțeles că este minunată. Totuși este o tipă dură. Așa că nu ai vrea să ai conflicte cu ea,” a comentat actrița.

Deși în prezent relația lor se împarte pe două continente, cele două se pare că țin totul sub control. Nici diferența de 14 ani, Michelle are 35, iar Carla 21 de ani, nu le încurcă să petreacă timpul împreună.

PC: XPOSURE
PC: XPOSURE
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk

Sursa: swide

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *