Antrenorul principal al echipei de fotbal Sheriff Tiraspol, Stjepan Tomas, a demisionat. Care este motivul

Stjepan Tomas
Foto:aa.com.tr

Stjepan Tomas, antrenorul principal al echipei de fotbal Sheriff Tiraspol, a demisionat. După meciul de duminică, 23 octombrie, cu echipa FC Petrocub, acesta și-a asumat vina pentru înfrângerea obținută, menționând că aceasta a fost greșeala sa. Serviciul de presă al FC Sheriff a confirmat informația.

„Se pare că jucătorii se gândeau la meciul de la Manchester, nu a fost concentrare. Aceasta este greșeala mea”, a specificat Stjepan Tomas după meci.

Potrivit comunicatului, în cele patru luni, Stjepan Tomas, împreună cu sportivii, a reușit să creeze o echipă de la zero, care a trecut cu succes de calificarea la cupele europene, reușind să pătrundă în faza grupelor din Europa League.

 „Colectivul FC Sheriff îi mulțumește lui Stjepan Tomas și staffului său de antrenori pentru munca depusă, pentru contribuția la dezvoltarea clubului și pentru promovarea acestuia pe arena internațională”, menționează reprezentanții echipei de fotbal.


Amintim că Sheriff Tiraspol a devenit prima echipă de fotbal din Moldova care s-a calificat în grupele Champions League 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine