(video) Cum arată Chișinăul blocat între iarnă și primăvară

collage
Foto:PC: Captură video

Încălzirea ușoară a vremii a făcut ca străzile din Chișinău să arate ca după război, aceasta o putem vedea într-un video realizat de doi tineri nemulțumiți de „condițiile europene” din Capitală.

Video-ul ilustrează Chișinăul plin de mormane de zăpadă murdară de pe marginea drumului care nu a fost evacuată, mizeria care rămâne în urma topirii acesteia, băltoace care au devenit capcane pentru orice locuitor și turist al acestui oraș din cauza lipsei unei salubrizări care să funcționeze bine. Astfel orice pieton, riscă să fie stropit din cap până în picioare.

Zăpada topită a scos la iveală găurile din asfalt care îngreunează circulația șoferilor, dar și a pietonilor. Totodată, video-ul ilustrează lipsa locurilor de parcare din oraș, puține care sunt fiind inaccesibile din cauza grămezilor de zăpada.

Primăria a declarat anterior că nu are unde evacua zăpada din oraș și că aceasta va dispărea odată cu încălzirea vremii.

Meteorologii anunță temperaturi pozitive în timpul apropiat, așa că în perioada următoare cantitățile de apă provenită de la topirea zăpezii va crește şi mai mult.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *