Simona Halep după finala WTA Doha: ”Sunt cele mai bune momente din viața mea”

Simona Halep and Angelique Kerber pose with their trophies after their women’s singles final match at the Qatar Open tennis tournament in Doha
Foto:Angelique Kerber și Simona Halep cu trofeele de la WTA Doha. PC: index-stiri.ro

Românca Simona Halep a câștigat turneul WTA Doha, al 7-lea şi cel mai important al carierei, impunându-se în două seturi, 6-2 6-3, în finală în fața germanei Angelique Kerber.

Competiția de la Doha s-a desfășurat în perioada 10-16 februarie 2014. În acest turneu Halep a învins 3 jucătoare din top 10, pe Sara Errani, Agnieszka Radwanska şi azi pe nemţoaica Kerber.

La finalul partidei, Simona Halep a recunoscut că nu se aştepta să câştige: „Nu am crezut că pot câștiga acest turneu pentru că am venit de la un turneu indoor, de la FED Cup; sunt cele mai bune momente din viața mea. Sunt foarte puternică mental, am încredere în mine, joc cu plăcere, îmi place fiecare meci pe care îl joc. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi-l acordă, familiei, prietenilor și fanilor care mă urmăresc. Am mai multă încredere acum, este al 6-lea turneu mare pe care îl câștig, pot să joc la cel mai înalt nivel în acest moment!”, a spus Simona Halep după meci.

Românca a trecut pe locul 9 în clasamentul WTA, chiar în fata lui Kerber, cea pe care a învins-o astăzi în finală.

Sursa: gsp.rosport.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *