(vox) Ce semnifică pentru tineri 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților?

lovecollage
Foto:Ce înseamnă pentru tineri Ziua Îndrăgostiților

Unii spun că e doar o zi simplă, alții învinuiesc oamenii că nu se iubesc în fiece zi și cad pradă sărbătorilor comerciale, astfel echipa #diez a întrebat mai mulți tineri ce cred și ce înseamnă pentru ei 14 februarie.

 

Iana

Iana Popova: ”Ziua Îndrăgostiților este în primul rând ziua onomastică a tuturor Valentinilor, cu ce și-i felicit, iar în al doilea rând este o zi specială pentru cupluri, și persoanele îndrăgostite pentru a petrece timpul împreună, și a demonstra încă o dată dragostea unul față de altul. Personal pentru mine, luând în considerare faptul că eu sunt single și nu sunt îndrăgostită, este o zi simplă, de dimineață la serviciu, seara – acasă. Doar dacă o să se întâmple ceva deosebit care o să-mi schimbe părerea, neapărat vă voi anunța.”

 

Dima

 Dima Roibu:

”O idee de business, ce alimentează iluziile omenești! Cu sau fără ziua aceasta oamenii dacă vor avea de iubit și îndrăgostit, se vor iubi și se vor îndrăgosti!”

 

 

Arina

Arina Crețu:

”Distracție”

 

 

 

 

Eduard

Eduard Gherman:

”Nu m-am gândit niciodată. În primul rând e ziua în care cu siguranță n-aș vrea să fiu îndrăgostit. Iar pentru foarte mulți “îndrăgostiți”: e ziua când bărbatul își demonstrează “mărimea” dragostei prin numărul de trandafiri (de la 1 la 101) și prin prețul cadourilor oferite.”

 

 

Xenia

Xenia Muntean:

”E o zi, un motiv, o ocazie să-ți arăți într-un mod mai special dragostea numai că prea e expus totul, trebuie să fie făcut mai personal, mai ascuns.”

 

 

 

Dumitru

Dumitru Muntean:

”Buchet de flori, teatru, dispoziție bună și un pupic dulce!”

 

 

 

 

Ionela

Ionela Dobrojan:

”E o zi simplă”

 

 

 

 

Dumitru

Dumitru Condrea:

”Invenție comercială. Ce-i drept pentru unii, e motiv să-și amintească să mai zică ”te iubesc” persoanelor apropiate, căci în timpul anului uită de asta.”

 

 

 

Valentina

Valentina Bordian:

”Un motiv în plus pentru a spune: te iubesc, chiar dacă asta se întâmplă în fiecare zi. Și e minunat că pe lângă toate sărbătorile din an, este și ziua iubirii. Un alt motiv ar fi sărbătorirea numelui meu, Valentina.”

 

 

 

Ștefan

Ștefan Repin:

”Ziua Îndrăgostiților este încă o zi specială pentru el și ea, un bun motiv pentru a spori vânzările negocianților și o zi obișnuită pentru cei ce deja au sărbătorit peste 10 ani de căsătorie.”

 

 

 

Victoria

Victoria Damian:

”Doar o zi, nu neapărat cu flori și inimioare”

 

 

 

 

Gabriel

Gabriel Diaciuc:

”Pentru mine St. Valentine’s Day înseamnă că au rămas încă 10 zile până la Dragobete.”

 

 

 

Rodica

Rodica Josan:

”La mine în fiecare an se schimbă sentimentul față de această sărbătoare. Anul asta de exemplu, Ziua Îndrăgostiților e doar un prilej de a petrece undeva diseară.”

 

 

 

Sorin

Sorin Chihai:

”La moment pentru mine e o zi obișnuită, pentru majoritatea poate e o zi importantă sunt inspirați de atmosfera amorizată sau ceva de genul.”

 

 

 

Oksana

Oksana Grajdiyan:

 ”O zi în care prețul la ciocolată crește de 2 ori. Nimic deosebit, urăsc această sărbătoare din școală.”

 

 

 

Andrei Andrei Curăraru:

”Ziua îndrăgostiților este o tradiție occidentală care prinde activ rădăcini în Republica Moldova. E momentul în care suntem puși în situația să inventăm noi metode de a ne arăta dragostea unul față de celălalt și de a face ca, cel puțin pentru câteva ore, filmele hollywoodiene să fie realitate. Îmi place ideea de a celebra cuplurile și de aia sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților. P.S. tag-urile de 14 februarie sunt cred în vârful piramidei de prostie a acestui fenomen.”

 

Eugeniu Sclifos:

Ce înseamnă Ziua Îndrăgostiților pentru Eugeniu
Ce înseamnă Ziua Îndrăgostiților pentru Eugeniu
Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *