Ești student(ă) în România și te-ai familiarizat deja cu ritmul vieții de acolo? Oferă câteva sfaturi celor care urmează să locuiască și ei în orașele românești

main
Foto:Liga Studenților Iași/Facebook

Marea majoritate a absolvenților de liceu, basarabeni, care vor să urmeze studiile universitare peste hotare, aleg să învețe în România. Schimbarea unui oraș și/sau a unei țări de trai poate părea destul de dificilă, în special atunci când nu cunoști prea multe lucruri despre locul în care urmează să te muți.

Din acest motiv, echipa #diez și-a propus să elaboreze un ghid pentru viitorii studenți, cu ajutorul căruia aceștia au posibilitatea să se familiarizeze cu orașele din România.  

Noi știm cât de greu ți-a fost să te acomodezi într-un oraș și/sau într-o țară nouă atunci când ai decis să înveți în România. Din acest motiv, ajută-ne să le oferim câteva sfaturi noilor studenți care urmează să locuiască temporar în diferite orașe din țara de dincolo de Prut.  

Pentru a putea elabora acest ghid, te invităm să completezi un chestionar în care am pregătit o serie de întrebări care apar în minte oricui înainte de a începe traiul într-un loc nou.

Completarea chestionarului nu va dura mult, promitem! Viitorii studenți îți vor fi recunoscători. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine