Un tânăr l-a tăiat bucăți pe altul şi s-a sinucis deasupra trupului acestuia

politia_nu_treceti_10378000
Foto:PC: realitatea.ro

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a omorât constăteanul, după care l-a decapitat și i-a dat foc. S-a întâmplat câteva zile în urma în localitatea Selemet, raionul Cimișlia. După ce a săvârșit crimă odioasă, făptașul s-a sinucis.

Cazul a ieșit la iveală ieri dimineață, când soția tânărului a alertat polițiștii. Ea le-a mărturisit oamenilor legii ca soțul său i-a spus ca a săvârșit o crima și să nu mai fie căutat pentru că nu va fi găsit. Îngrijorată, femeia a mers la sediul de poliție, unde a povestit totul, transmite ProTV Chișinău.

Oamenii legii au mers în locuința tânărului, însă l-au găsit abia peste câteva ore în șopronul din curte. Tabloul a fost unul de groază. Individul a fost găsit spânzurat, iar sub trupul neînsuflețit al acestuia se afla cadavrul ars, decapitat și dezmembrat al unui alt tânăr în vârstă de 22 de ani, dispărut de trei zile.

Astfel, polițiștii au reconstituit scenariul crimei. Forţele de ordine au constatat că în ziua de 9 februarie, făptaşul, împreună cu trei prieteni, printre care şi victima, au consumat băuturi alcoolice. Motivul crimei se presupune că ar fi fost o ceartă iscată ca urmare a consumului excesiv de alcool. Se presupune ca agresorul și-a omorât consăteanul cu un cuțit, iar apoi l-a decapitat și i-a dat foc. Speriat de fapta ce a săvârșit-o tânărul nu-și mai găsea liniștea, iar peste trei zile, după ce s-a destăinuit soției, s-a spânzurat în șopron, ascunzând cadavrul sub el.

Ucigașul era căsătorit și avea un copil. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *