Nu rata unicul festival de muzică Electro Techno din nordul țării! Când va avea loc și de unde poți procura bilete

party la poiana
Foto:Facebook/LAPOIANA

AO Poiana People vă invită la cea de a IV-a ediție a festivalului „LAPOIANA”, care se va desfășura în parcul satului Glinjeni din raionul Fălești în perioada 19-20 august. Dacă ești un amator de muzică Electro Techno, atunci este locul și weekendul perfect pentru a te detașa de rutina urbană și de a savura seturile mixate live.

„În acest an ne-am propus să diversificăm repertoriul festivalului prin a invita și banduri de muzică rock și rap. În prima seară va evolua solistul Satoshi acompaniat de bandul său cu un set de muzică rap”, comunică organizatorii.

Cine sunt invitații?
# Satoshi (Rap);
# Bandul nr.2 se actualizează;
# DJ Daniel’s Wave (Techno);
# Dj Kovalenco (Electro/Techno);
# DJ Markus Lawyer (Electro/Techno);
# DJ DENISEZ LEFTER (Electro/Bigroom);
# DJ KOHMAN (Techno);
# DJ MAVRIN (Techno).

Întregul parc va fi la dispoziția ta! Indispensabil să ai o păturică și buna dispoziție! De restul se ocupă organizatorii!

Pe teritoriul parcului va fi disponibil un spațiu camping pentru instalarea corturilor și a rulotelor.

Bilete la festival sunt accesibile pe iticket și au următoarele prețuri:
# 140 lei o zi;
# 180 lei pentru două zile.

„Suntem trei fondatori a acestei «nebunii». Ne reîntoarcem an de an în țară, în luna august, pentru a ține conectați la beat-ul muzicii tinerii din toate satele vecine. Fiind amplasați mai departe de centrul Republicii, care ar fi devenit un nucleul al festivalurilor, ne-am propus sa organizam unul chiar la noi «acasă».

Scopul acestui festival este de a dezvolta turismul muzical și de a înrădăcina cultul «festivalului» în regiunile rurale din nordul țării. Într-un final, speram sa transformam acest festival într-un punct de referință cultural din nordul Republicii”, mai adaugă organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe această pagină de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine