(video) Au venit fără prea multe așteptări și l-au cunoscut pe bunicul Mihail. Trei travel vloggeri faimoși au vizitat Moldova

Calatorie
Foto:captură de ecran #diez

Trei travel vloggeri – Eric, Thomas și Stephan, originari din Franța, Statele Unite ale Americii și Suedia – au venit în Republica Moldova pentru a vizita, conform căutărilor Google, „cea mai săracă țară” din Europa.

Timp de trei zile, cât a durat călătoria lor, aceștia au vizitat mai multe locuri din Chișinău, și nu doar, și au reușit să se împrietenească cu localnicii de la noi.

Unul dintre ei este domnul Mihail, un pensionar de 74 de ani, care s-a alăturat celor trei tineri la întâmplare. După ce și-a împărtășit povestea vieții, domnul, care și-a primit numele de grandpa (bunicul) Mihail din partea celor trei, i-a ghidat prin capitală.

Așadar, în timpul vizitei lor, vloggerii împreună cu domnul Mihail:
# s-au plimbat prin centrul capitalei;
# au mers în parcul de distracții de la „Valea Trandafirilor”;
# au mers la plaja de la Vadul lui Vodă;
# au mâncat înghețată Eskimo;
# au fost la Complexul Memorial „Eternitate”;
# au participat la un eveniment desfășurat la Castel Mimi.

Anul trecut, doi dintre acești travel vloggeri au vizitat regiunea transnistreană și au împărtășit celor aproape șapte milioane de abonați de pe canalul lor de YouTube emoțiile pe care le-au trăit în Stânga Nistrului timp de două zile cât au stat acolo.

Vedeți mai jos vlogul în întregime.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine