(video) Nu știi ce să faci în acest weekend? Cinci filme pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău

1
Foto:cineplex.md

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

ELVIS

Din copilăria sa din Tupelo, Mississippi, până la ascensiunea sa către celebritate, începând cu Memphis, Tennessee și cucerirea lui Las Vegas, Nevada, Elvis Presley devine primul star rock ‘n roll și schimbă lumea cu muzica sa.

Telefonul Negru

Telefonul este mort. Dar sună… Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic, unde țipetele nu-l ajută cu nimic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Și acestea sunt gata să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla lui Finney.

LIGHTYEAR

Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie… to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

https://www.youtube.com/watch?v=gA_GUBescT8&t=1s

THOR: IUBIRE ȘI TUNETE

În al patrulea film Marvel dedicat zeului tunetului, Thor face echipă cu Valkyrie, Korg, dar și cu fosta lui iubită, Jane Foster, pentru a i se opune lui Gorr, un supervillain care vrea să extermine casta zeilor.

https://www.youtube.com/watch?v=wmUBIqDMrJ4&t=1s

MINIONII 2

Povestea nespusă a visului unui copil de doisprezece ani de a deveni cel mai mare super răufăcător din lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine