Angela Gonța vorbește despre sarcina sa: „Sunt sigură că va fi o fetiță!”

1240381_596405067073163_1466899328_n
Foto:PC: Revista 15 minute/Roman Rybaleov

Fosta prezentatoarea a vorbit despre cum au fost primele luni de sarcină și emoțiile prin care trece de când a aflat ca va deveni mamă.

Angela Gonța a povestit pentru ziarul „Antenna” că și-a dorit de mai multi ani sa aibă un copil, iar visul ei se împlinește. „Vestea că în curând voi deveni mama m-a bucurat foarte mult. Îmi doream asta de mulți ani și faptul că, în sfârșit, trăiesc aceasta experiență m-a făcut cu adevarat fericită. Chiar dacă pentru mine sarcina s-a dovedit a fi deloc ușoară”, scrie Perfecte.md.

În comparație cu alte prietene ale ei care au trecut prin aceasta experiență, fosta prezentatoare a trebuit să facă față unei toxicoze destul de severa. „Toxicoza mi-a dat de știre chiar din primele săptămâni și încă nu vrea să mă părăsească. În comparație cu prietenele mele care nu au avut nicio problemă eu am de toate și, în consecință, am devenit mult mai sensibilă, irascibilă și nu mai reușesc să-mi controlezi emoțiile ca pe timpuri. Dar gândul ca în scurt timp o să-mi țin copilul în brate îmi dă puteri să merg înainte și tot ce fac este să urmez recomandările doctorilor și să mă rog ca totul să fie bine”, a spus fosta prezentatoare.

Deși nu a aflat încă sexul copilului, fosta vedeta TV este sigură ca va aduce pe lume o fetiță. „Încă nu știu sexul bebelușului. Întotdeauna am visat să am o fetiță și sunt sigură ca așa va fi.”

Angela Gonța și fostul premier Vlad Filat au anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că urmează să devină părinți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *