(video) A fost lansat primul trailei al filmului Avatar 2: The Way Of Water

Avatar
Foto:Captură//YouTube Avatar

James Cameron, regizorul și unul dintre producătorii filmului, a declarat că acțiunea din Avatar 2 va avea loc la câțiva ani după evenimentele din primul Avatar. Într-un interviu cu Arnold Schwarzenegger, James Cameron a explicat că din cauza pandemiei lansarea lui Avatar 2 a fost amânată de opt ori. Lansarea filmului se preconizează în luna decembrie 2022, scrie independent.co.uk.

Mai jos puteți privi primul trailer al filmului.

Disney a confirmat continuarea seriei Avatar cu Avatar 3, care ar urma să fie prezentat în 2024, potrivit boxofficepro.com.

Primul film Avatar avut premiera în 2009 și a înregistrat un succes enorm, încasările brute din ziua lansării au fost de 27 de milioane de dolari.

În total Avatar a avut încasări globale de peste 2,7 miliarde de dolari, dintre care aproape 750 de milioane de dolari doar pe piața din SUA. Bugetul estimativ al filmului a fost de 237 de milioane de dolari.

În momentul de față Avatar continuă să ocupe prima poziție în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile fiind urmat de Avengers: Endgame și de Titanic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine