Moldova ar putea beneficia de noi granturi din partea BERD şi BEI

IC_BERD_BEI
Foto:Președintele Parlamentului Igor Corman Președintele (BERD), Suma Chakrabarti și Președintele(BEI), Werner Hoyer, PC: parlament.md

Igor Corman a discutat astăzi cu Președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Suma Chakrabarti și Președintele Băncii Europene de Investiții (BEI), Werner Hoyer despre implementarea unor noi proiecte de dezvoltare în Republica Moldova.

Republica Moldova ar putea beneficia de noi granturi din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și a Băncii Europene de Investiții pentru reabilitarea drumurilor și dezvoltarea sectorului agricol.

Oficialii s-au referit la investițiile celor două instituții bancare în diverse sectoare ale economiei naționale, inclusiv reabilitarea drumurilor, dezvoltarea infrastructurii și a sectorului agricol.

Discuțiile au vizat și acțiunile întreprinse de autoritățile de la Chișinău în realizarea agendei de reforme în vederea combaterii corupției, asigurării stabilității sectorului financiar-bancar, atragerii investițiilor străine în economia Republicii Moldova.

Președinții BERD și BEI efectuează, în premieră, o vizită comună în Republica Moldova, în perioada 6-7 februarie 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *