Debut cu victorie pentru echipa națională a Moldovei la Fed Cup

1619171_626054370800822_1643934785_n
Foto:Echipa Selectionata Nationala Fed Cup a RM. PC: ftm.md

Echipa Selecționată Națională Fed Cup a Republicii Moldova a înregistrat prima victorie. Debutul de astăzi a Anastasiei Dețiuc, care este cea mai tânără membră a echipei, s-a încheiat cu victorie, împotriva naționalei Ciprului, cu scor final de 6-1 6-2.

Moldova joacă în Grupa B alături de Grecia și Cipru în Grupa III, zona Euro/Africană. Ieri, Grecia a obținut 3 victorii în fața Ciprului:

 

Moldova mai are de jucat alte două partide cu Cipru și alte 3 cu Grecia. PC: fedcup.com
Moldova mai are de jucat alte două partide cu Cipru și alte 3 cu Grecia. PC: fedcup.com

Competiția Grupei a III-a, Euro/Africană Fed Cup se desfășoară în capitala Estoniei, Tallinn și reunește 12 țări participante, care sunt repartizate în urma tragerii la sorti în 4 grupe : A, B, C și D, a câte trei țări. Jocurile se desfășoară pe sistem circular (Round Robin), iar învingătoarele din fiecare grupă se vor întâlni în competiția finală după cum urmează: învingătoarele grupei A vor concura împotriva învingătoarelor grupei C, și respectiv cele a grupei B, împotriva celor a grupei D. Rezultatul acestor 2 meciuri finale va decide cele două țări care vor fi promovate în Grupa a II-a Euro/Africană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *