(video) Angela Gonța și Vlad Filat au fost astăzi cununați de Mitropolitul Vladimir

1560553_781285721901617_1033531069_n
Foto:PC: Facebook/Vlad Filat

Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa au spus “da” astăzi şi în faţa altarului. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Curchi din Codrii Orheiului sub privirile unui cerc restrâns de rude. Naşi de cununie sunt sora şi cumnatul ex-premierului.

După ce cu aproape două luni în urmă şi-au anunţat căsătoria civilă, astăzi, ex-premierul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa şi-au jurat credinţă şi în faţa altarului, relevă JurnalTV.

Ceremonia s-a desfăşurat în Codrii Orheiului, la Mănăstirea Curchi. După ce au intrat toţi oaspeţii, mirii şi-au făcut apariţia. Mirele îmbrăcat, ca de obicei, la patru ace, mireasa – în rochie albă, midi, de culoarea fildeşului.

Este o zi importanță în viața noastră. Am ales să venim anume aici pentru că acest loc îmi este apropiat sufletului. Cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteam să venim să ne unim destinele”, a menționat Vlad Filat.

A fost o slujbă intimă la care au participat părinții și frații noștri. În continuare vom avea o petrecere în sânul familiei”, a spus și Angela Gonța.

Slujba de cununie a fost oficiată chiar de Mitropolitul Vladimir. În timpul ceremoniei, accesul pe teritoriul mănăstirii a fost interzis, iar zona a fost monitorizată cu stricteţe de paza ex-premierului.

Amintim că Angela Gonţa a anunţat în luna decembrie că în curând se va căsători cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventuale conflicte de interese, a decis să renunţe la funcţia de prezentatoare la postul de televiziune ProTV. Recent, cei doi au anunţat că în curând vor deveni părinţi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *