Cum să arăți frumos în ziua nunții tale sau a celei mai bune prietene

kate-middleton-wedding-dress
Foto:Kate Middleton în ziua nunții sale PC: celebritynetworth.com

Rochia de mireasă nu este un accesoriu, ci este considerată – ținuta serii. Toți te vor urmări cu atenție. Depinde de tine dacă invitații la nuntă te vor admira sau te vor „trece cu vederea”.

Ca să arăți perfect în cea mai importantă zi din viața ta, trebuie să ții cont de câteva sfaturi:

#1. Rochia de mireasă trebuie să îți pună în evidență cele mai frumoase părți ale corpului tău
#2. Folosește un material calitativ
#3. Culoarea contează. NU risca cu roz, bordo sau mov
#4. Sexy nu înseamnă vulgar
#5. O mireasă trebuie să atragă atenția și să cucerească inimile tuturor invitațiilor
#6. Căutați în mai multe saloane de nunți. Perfecțiunea nu cunoaște limite!

O rochie de mireasă trebuie aleasă de un designer, dacă nu vă puteți decide sau dacă alegerile vestimentare pe care le faceți nu sunt reușite. În ziua nunții voastre o greșeală vestimentară poate fi „fatală”.

Pe lângă rochia de mireasă e necesar să alegeți și un buchet de flori. Buchetul de flori este cel mai rafinat accesoriu al miresei în ziua nunții. Anume buchetul reflectă adesea personalitatea protagonistei evenimentului.

Și dacă rochia trebuie să fie albă, atunci cu buchetul miresei, fiecare domnișoară poate să experimenteze cum dorește, căci rochia albă permite cele mai diverse și chiar neobișnuite combinații de flori și culori.

Dacă ați decis ce rochie veți purta la nunta voastră, puteți să vă ajutați prietenele, rudele sau familia să găsească ținutele potrivite pentru acest eveniment. Astfel vă veți asigura că cei mai apropiați oameni nu vor face gafe vestimentare.

Rochiile de seară sunt la fel de importante. Ele completează frumusețea și atmosfera serii.

Pentru a găsi ținuta care vă va transforma invitatele în dive e necesar de a găsi un salon cu o gamă imensă de rochii sau un designer care vă va ajuta să creați aceste ținute.

Rugați amicii să vă recomande un designer bun în cazul în care nu cunoașteți unul sau vă este frică să cereți sfaturile unui designer străin. Dacă aveți îndemânare și creativitate puteți crea un design unic propriu, fără a cheltui bani.

Totuși, cea mai bună decizie – căutați un site dedicat nunților, care vă va ajuta să găsiți toate saloanele de nunți din toată țara.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *